2. ročník soutěže Kanceláře roku jde do finále

Vznikají kanceláře, které umně kombinují funkčnost, pohodlí a unikátní design. Soutěž zaměřená na kvalitní a inovativní pracovní prostředí spěje ke svému vrcholu. Odborná porota již ze sedmi desítek přihlášených vybrala finalisty jednotlivých kategorií. Vyhlášení vítězů proběhne 22. února na slavnostním galavečeru ve Slovanském domě.

Velký počet přihlášených společností a vysoká úroveň jejich prostorů dokazuje, že investice do kvalitního prostředí jsou předním trendem. Vznikají tak kanceláře, které umně kombinují funkčnost, pohodlí a unikátní design. Dobrý pocit zaměstnanců na pracovišti je hodnotou, na níž je kladen stále větší důraz.

„Jsme upřímně potěšeni velkým zájmem firem o účast v soutěži, a také vysokou úrovní přihlášených. Bylo nesmírně těžké vybrat ty nejlepší, protože nadprůměrných realizací bylo opravdu mnoho“, hodnotí druhý ročník soutěže Radek Procházka, vedoucí partner poradenské společnosti Prochazka & Partners, která soutěž pořádá.

Odborná porota v čele s Jakubem Ciglerem, složená z dalších předních osobností z oblasti architektury, designu, kancelářského vybavení či HR letos vybírá ze sedmi desítek soutěžících. „V posledních letech je patrné, že si firmy uvědomují důležitost kvalitního architektonického řešení prostor, které je klíčové pro vytvořeni atraktivních podmínek stimulujících spokojenost jejich zaměstnanců“, říká Jakub Cigler, vedoucí architekt studia JAKUB CIGLER ARCHITEKTI. Mezi přihlášenými jsou menší firmy, ale také společnosti s více než tisícovkou zaměstnanců. Hlavními hodnotícími kritérii jsou výjimečnost a design prostor, inovativnost (technologická, materiálová, praktická), celková atmosféra, a především kvalita pracovního prostředí pro samotné zaměstnance.

Mezi zajímavé realizace patří například interiéry firem Dentsu Aegis Network, CZECH PROMOTION group s.r.o. nebo MSD IT Global Innovation Center s.r.o. Finalisté a vítězové všech 9 kategorií, i vítěz speciální ceny „Environment Friendly kancelář roku“, budou vyhlášeni na slavnostním galavečeru, který proběhne 22. února ve Slovanském domě.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry