Žijeme v bublinách, vytvořme si relaxační květinovou

Dnes žijeme ve vlastní digitální a sociální bublině. Do této bubliny také přibíráme lidi, kteří mají podobné názory jako my. Když nás obklopují stejně smýšlející lidé, cítíme se nezranitelní. Nutí nás to dívat se na sebe blíže a zbytek světa nám připadá méně důležitý. Když vidíme, že se naše skupina dívá na život stejně, roste naše sebevědomí. Přechod na digitalizaci tento účinek zvyšuje. Trendy v oblasti interiérového designu zase směřují k luxusu a okázalosti. Do své květinové bubliny potřebujete zahrnout bohaté impozantní květiny v živých barvách.

Trendem jsou velké bohaté kytice

224516 Tulipa, Hyacinthus, Ranunculus, Allium

V tomto dynamickém digitálním světě jsou květiny a svět přírody pro nás záchytným bodem. Normou se stává používání velkých, živě zbarvených květin pro vytvoření bohatých impozantních kytic. Při používání květin tedy buďte hýřivě kreativní. Všimněte si přepychových romantických kytic vyobrazených na malbách holandského zlatého věku. Směs teplých barev, jako je vínově červená, kaštanově hnědá a černá v kombinaci s nachovou, oranžovou a odstíny modré a zelené, zajišťuje stejný ultraluxusní vzhled. Dále přidejte přepychové materiály, jako je mramor, samet, sklo, keramika a měď, a postavte kytici na piedestal – jako skutečnou hrdinku. Pak už jen zbývá, abyste si svou květinovou bublinu začali užívat.

Text i foto:  iBulb

iBulb je reklamní organizace v oblasti sazenic květin. Jejím účelem je povzbuzovat k využívání sazenic květin, cibulovin a předpěstovaných sazenic v kořenáčích v rámci globálních PR a reklamních kampaní.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky