Khaki není jen uniforma, nelekejte se zemitého odstínu v interiéru

Khaki je odstín na pomezí zelené a hnědé

Z prostředí armády vzal útokem svět módy a nyní se nezaleknul ani interiérového designu! Řeč je o zemitém odstínu khaki, který dokáže s pomocí akrylátových dvířek T.acrylic snadno dobýt i váš interiér!

„Khaki, jehož exotické pojmenování pochází z hindštiny, je tlumeným přírodním odstínem na pomezí hnědé a zelené, který se skvěle kombinuje s mnoha dalšími barvami vycházejícími ze světa přírody a dovede každý prostor velmi příjemně zútulnit a proteplit,“ uvádí pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělaní společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek, a pokračuje: „V elegantním matném provedení nyní můžete nově dostat khaki i do svého interiéru a to s pomocí dvířek T.acrylic s akrylátem na povrchu. Vyznačují se zdravotní nezávadností i vysokou barevnou stálostí a díky olepení hran pomocí technologie PUR navíc snadno odolají vlhkosti i působení vysokých teplot, takže se je nemusíte bát umístit ani do koupelny či kuchyně.“ S akrylátovými dvířky v matném khaki dekoru vás navíc vůbec nemusí trápit nevzhledné otisky prstů – díky speciální povrchové úpravě na nich totiž žádné nezůstávají!

Dvířka T.acrylic v tomto novinkovém dekoru jsou tak skvělým důkazem toho, že khaki rozhodně nemusí být jenom uniforma!

•••

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry