TNBiz (TN.cz)
Z domova  |  15.11.2017 14:37:27

TV NA SVÁTKY: Vánoční pohádky i silvestrovské speciály.

Televize Nova připravila na vánoční svátky celou řadu oblíbených českých i zahraničních pohádek, včetně animovaných příběhů a nestárnoucích komedií. Štědrý den v hlavním vysílacím čase na bude patřit české pohádce Tři bratři. Během svátečního dne se můžete těšit také na oblíbené pohádky Byl jednou jeden král nebo Z pekla štěstí, chybět nebude ani romantická komedie Pretty Woman.

„Vánoce jsou časem klidu, pohody a rodinných setkání, proto si televize Nova pro své diváky připravila program plný nestárnoucích snímků, které zejména v tomto období udělají radost dětem i dospělým,“ říká programová ředitelka Novy Alex Ruzek.

Patří sem pohádkové příběhy jako Honza málem králem, Mrazík, Dařbuján a Pandrhola, O statečném kováři, Čertova nevěsta a další. Z animovaných pohádek to jsou Ledové království, Shrek: Zvonec a konec, Kocour v botách, Kráska a zvíře nebo Aladdin. Ještě před Vánoci budou sobotní večery patřit populární sérii filmů Harry Potter.

Ani diváci tématických stanic skupiny Nova nepřijdou zkrátka. Nova Cinema nabídne oblíbené komedie (Vánoční prázdniny, Lepší už to nebude, Vánoční lov aj.), oddychové filmy pro celou rodinu (Grinch, Legenda o sovích strážcích aj.), ale také muzikály (Varieté), animované filmy (Ukradené Vánoce Tima Burtona), dobrodružství a napětí (King Kong, Cold Creek Manor), včetně hororových snímků (Pavučina snů). V premiéře odvysílá akční film Black Mass: Špinavá hra.

I během vánočních svátků si každý divák Nova Cinema najde přesně to své. Nova 2, Nova Action a Nova Gold se budou držet svého obvyklého oblíbeného programu, včetně všech populárních sitkomů, seriálů, reality show a dalších pořadů. Na Nova Gold se diváci mohou těšit na známé Silvestrovské show pod taktovkou Karla Gotta.

Vánoční program si užijí také sportovní fanoušci, kteří si 25. prosince na Nova Sport 2 budou moci vychutnat mimořádný den s NBA, kdy jim prémiová sportovní stanice přinese hned tři navazující zápasy. Nebudou to ale jen basketbalisté, kdo bude svým výkonem těšit sportovní diváky u televizních obrazovek. Vrchol sezóny totiž čeká i šipkařskou elitu. Té 14. prosince začíná Mistrovství světa, které trvá až do 1. ledna.

Na poslední den v roce, 31. prosince večer, TV Nova zařadí Silvestrovské Televizní noviny s humornými situacemi z domova i ze zahraničí a speciál Tvoje tvář má známý hlas - to nejlepší! Speciál nabídne ta nejlepší vystoupení ze třetí a čtvrté řady této zábavné show a skvělý moderátor Ondřej Sokol provede jejím zákulisím.

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688