Párování sýru a vína - konkrétní příklady a doporučení
Jana Brožková, 26.10.2017
Společným jmenovatelem párování sýrů a vín je také jejich častá podobnost v chuti a aroma. „Někdy může vytvořit vzájemné spojení sýra a vína ještě zajímavějším kontrast jejich chutí. Např. kombinace výrazně slaného a pikantního modrého sýra se sladkým dezertním nebo s ledovým či slámovým vínem" vysvětluje Ing. Jiří Kopáček, CSc., předseda Českomoravského svazu mlékárenského.
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Hodnocení článku
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Tipy a triky
- Dotace na tepelné čerpadlo vám ušetří desetitisíce. Jaké jsou letos možnosti?
- Hrad Rychmburk je už po zimě připravený, čeká na turisty
- Chcete nahradit od září zakázaný kotel? O dotaci musíte požádat do konce srpna, pak už od státu nedostanete ani korunu
- Jak zateplit celý dům s nižšími náklady a bez kompromisů na kvalitě?
- Květnové volné středy - 1. května bude otevřeno, ale 8. května budou obchody zavřené
- Tipy, jak vytvořit kouzelné království pro nejmenší