Teplo v žaludku? Dýňová polévka

NATURHOUSE, 24.11.2016

Nejen kalendářně, ale i teplotami nastal pravý podzim. Pokud vás teplé oblečení dostatečně nezahřeje a cítíte vnitřní chlad, můžete si pomoci potravinami a různým kořením. Nebo třeba pravá dýňová polévka.

 

Připravila Mgr. Alena Přídová, hlavní výživová poradkyně NATURHOUSE, www.naturhouse-cz.cz 

Yfw2z.jpg (950×526) 

Dýňová polévka

Ingredience na 4 porce:

2 cibule

100 g petržele

200 g mrkve

1 kg dýně hokkaidó

20 g másla

1 lžíce oleje

Bílý jogurt do 3 % tuku

pepř, sůl, mletý zázvor

Postup:

Zeleninu nakrájejte na kostky a orestujte na cibulce a na másle smíchaném s olejem. Ochuťte solí, pepřem a zázvorem. Po změknutí rozmixujte do konzistence hladkého krému, který ještě zjemníte bílým jogurtem.

Výživové hodnoty na 1 porci: 205 kcal

Bílkoviny: 17 %

Sacharidy: 65 %

Tuky: 18 % 




o NATURHOUSE:    

NATURHOUSE je celosvětová síť výživových poraden s vedoucím postavením v České republice, na Slovensku i v zahraničí. Koncept byl založen v roce 1992 ve Španělsku a nyní provozuje na 2.000 výživových poraden ve 40 zemích světa. Přidaná hodnota konceptu tkví v osobním výživovém poradenství zdarma, dlouhodobé práci s klientem a širokém sortimentu exkluzivních produktů. Více než 5.500.000 osob dosáhly díky NATURHOUSE svého cíle snížit a kontrolovat svou váhu. V současné chvíli působí na českém trhu více než 70 poboček, které jsou ve valné většině provozovány samostatnými podnikateli – franchisanty. První pobočka byla otevřena společností REDUCCIA, s.r.o. v roce 2008.

 

Více informací na: www.naturhouse-cz.cz

 

 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně