Letní tipy na výtečné drinky a sorbety plné ovoce: Melounitto, Mexikádo, Jahodník a Melounek

Výtečné drinky a sorbety plné ovoce: Melounitto, Mexikádo, Jahodník a Melounek Léto na ovocných barech Fruitisimo se nese ve znamení melounů, jahod, maracuji, bazalky a avokádového smoothie. V nabídce nově přibyly kelímky plné letního ovoce, osvěžující sorbety, nebo nealko mojito.

Nové sezónní drinky: Melounitto a Meixkádo

Sladké růžové Melounitto se připravuje ze šťavnatého vodního melounu, žlutého melounu, jahod a pomeranče. Sáhněte po něm, když máte chuť na něco sladkého a zároveň se chcete osvěžit. Duo sezónních drinků doplňuje pořádné zelené smoothie. Mix z avokáda, špenátu, jablka, limetky a bazalky dodá vašemu tělu vitamíny, omega-3 mastné kyseliny i vlákninu. V horkých dnech je tak Mexikádo příjemnou variantou obědu, v menší verzi pak vydatnou odpolední svačinou.

Sorbety s 82 % ovoce

Každé dva měsíce se na barech Fruitisimo střídá limitovaná edice zmrzliny. Na prázdninové měsíce je v nabídce exotický sorbet z maracuji a sorbet z jahod okořeněný špetkou bazalky.

Nealko mojito z čerstvého freshe

Fruitisimo mojito se připravuje z jablečného freshe, máty, limetky, třtinového cukru a ledové tříště. Prostě pořádné ledové osvěžení!

Jahodník a Melounek

Kelímky plné léta. To je Jahodník a Melounek. Jahodník je plný jahod, které mají minimum kalorií ale zároveň velký obsah vitamínu C, kyseliny listové, draslíku a železa. Kelímek Melounek je napěchovaný nejšťavnatějšími kousky melounu a s nimi i vitamínů A a C, vitaminů skupiny B, draslíku, železa i manganu.

O Fruitisimu

Fruitisimo je nejovocnější bar ve vašem okolí. Najdete ho již na více než 50 místech v České republice, na Slovensku, v Maďarsku a jeho síť se každým dnem rozrůstá. Pres svůj italsky znějící název, kterým značka demonstruje svou vášeň pro ovoce, je Fruitisimo česká firma.

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky