Koupelna jako zahrada = sprcha jako květina

Hravá koupelna evokuje rozkvetlou zahradu svými sprchovými hlavicemi ve tvaru květin. Ve vaší koupelně tak může vykvést červený tulipán, žlutá slunečnice, bílá kopretina, růžová orchidej, fialová lilie, nebo modrý hyacint.

Nová květinová kolekce sprchový hlavic GROHE  

Koupelny po celém světě se připravují na invazi nových sprchových hlavic Rainshower® FlowerCollection od GROHE, které jsou inspirované květinami. Nové barevné hlavice Rainshower®   přinášejí svěží vzhled do koupelen pro rodiny a mladé.

Nová kolekce sprchových hlavic vychází z populární kolekce hlavic Rainshower®Icon. Klient má na výběr ze šesti atraktivních květin. Model “Tulipán” kombinuje červenou a žlutou barvu, model “Slunečnice” mixuje oranžovou a žlutou. “Kopretina kvete" v barvách bílé a žluté. “Orchidej” je růžová, “Lilie” bílá a fialová. Poslední z květin – “Hyacint” - variuje barvu bílou s modrou.

Sprchové hlavice tak umožňují jednoduché barevné osvěžení koupelen. Nové sprchové hlavice GROHE mohou být i ideálním dárkem, například “Orchidej” a “Hyacint” pro nastávající rodiče. Děti se budou rádi sprchovat pod “Tulipánem” nebo “Slunečnicí”. 

Nové sprchové hlaviceRainshower®FlowerCollection mají technologii GROHE DreamSpray® stejně tak chromový povrch StarLight® , který zaručí krásný vzhled po spoustu let




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna