Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Akcie v ČR  |  16.12.2013 11:45:28

ČEZ získal za 2 měsíce 30 000 zákazníků pro své mobilní služby

V polovině října Skupina ČEZ spustila služby svého mobilního operátora. Během necelých devíti týdnů si flexibilní a cenově výhodné služby tohoto operátora oblíbilo více než 30 000 zákazníků. Většina zákazníků zvolila pro vstup do sítě ČEZ přenos stávajícího telefonního čísla.

„Z našich výsledků je patrné, že se Skupině ČEZ vstup na trh mobilní telefonie povedl. Naším přáním pro letošní rok bylo pokořit hranici 30 000 zákazníků. Toho jsme dosáhli ještě před Vánoci,“ říká Alan Svoboda, ředitel divize obchod ČEZ, který stál u zrodu Mobilu od ČEZ. A dodává: „Těší mě, že více než polovina zákazníků k nám přechází se stávajícím telefonním číslem. Z toho se dá usuzovat na opravdový zájem o naše služby, ne jen o jejich vyzkoušení.“ Podle Svobody se tak potvrzuje, že Mobil od ČEZ přišel na trh se skutečně zajímavou nabídkou. Ta je postavena především na flexibilním nastavení služeb, možnosti kombinovat libovolně balíčky a měnit je dle libosti, či na nízké ceně volání a SMS.

Pro další období si Mobil od ČEZ klade obdobné cíle jako v případě prodeje plynu. V této oblasti je Skupina ČEZ největším alternativním dodavatelem v České republice s více než 300 000 zákazníky. „Naše ambice v případě Mobilu od ČEZ jsou také v řádech stovek tisíc zákazníků v průběhu příštích dvou tří let,“ upřesňuje cíle Svoboda.

 

O Mobilu od ČEZ

Mobil od ČEZ nabízí jeden základní tarif „Platím, jak volám“ zcela bez poplatků. K němu je možné aktivovat další hlasové a datové balíčky. Za 200 měsíčně hlasový balíček „Volám občas“ se sto volnými minutami. Hlasový balíček „Volám rád“ za 340 obsahuje dvě stě volných minut do všech sítí. Aktivace jakéhokoliv hlasového či datového balíčku automaticky znamená telefonování v síti ČEZ zcela zdarma. Datové balíčky jsou tři. Denní za 20 s FUP 50 MB, balíček „Často online“ s 300 MB dat za 200 měsíčně nebo „Žiju online“ za 340 měsíčně s 1 GB dat.

Stávající zákazníci ČEZ Prodej mají s Mobilem od ČEZ esemeskování v síti ČEZ zdarma. Mohou jím obdarovat i své tři přátele, kteří také využívají služby Mobilu od ČEZ. Samozřejmostí jsou MMS, roaming či převedení původního čísla. Zdarma je k dispozici Hlasová samoobsluha s operátory, která je dovolatelná z Mobilu od ČEZ na čísle *84. Obsluhovat Mobil od ČEZ lze též na Zákaznické lince 840 840 840, na Zákaznických centrech Skupiny ČEZ či přes internetovou samoobsluhu na www.cez.cz. Na všech těchto místech je možné si také Mobil od ČEZ zřídit.

 

Jan Pavlů, tiskový mluvčí ČEZ

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Akcie v ČR:

St 16:41  Akciové trhy: Převládala pozitivní nálada - Komentář Investiční bankovnictví (Komerční banka)
St 10:52  Colt: Konferenční hovor k výsledkům za rok 2023 Research (Česká spořitelna)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688