Lukáš Pohan (Zlato pro Radost)
Okénko investora  |  30.10.2013 18:11:06

I malé slitky lze pořídit výhodně

Závěrem mého říjnového působení na portálu Kurzy.cz bych rád představil náš internetový obchod Zlato pro Radost. Jsme nový internetový obchod s investičními kovy, především zlatem, který si při svém založení stanovil za cíl poskytnout svým klientům co možná nejjednodušší a nejpohodlnější nákup investičního zlata a stříbra na internetu. Klíčovým pojmem a konceptem pro nás byla při přípravách našeho obchodu jednoduchost. Proto naše klienty nezahlcujeme obrovskou nabídkou rozličným sběratelských edicí mincí a dlouhými seznamy dalšího zboží, ale nabízíme především investiční zlaté slitky prezentované jednoduchou a přehlednou formou. 

V současné době nabízíme zlaté slitky od rafinérů Argor Heraeus, Münze Österreich a Perth Mint. Rovněž nabízíme některé druhy investičních mincí, jejichž nabídku chceme vhledem k poptávce mírně rozšířit, zároveň však chceme zachovat jednoduchost a přehlednost nabídky.

Slitky u nás pořídíte ve hmotnostech od 1 gramu do 1 kilogramu. Průměrná cena za gram zlata pochopitelně s rostoucí hmotností slitku klesá, avšak jednogramový zlatý slitek můžete pořídit od ceny lehce přesahující 1 000 . Stříbrné mince prodáváme ve hmotnostech od ½ unce, přičemž je možné je pořídit již od necelých 400 včetně DPH, které se na rozdíl od zlata v České republice na stříbro vztahuje v plné výši. Jestli využijete zlato jako produkt ke spoření po menších částkách, nebo hodláte uložit větší sumu peněz, je už zcela na vás. V obou případech u nás najdete ucelenou a výhodnou nabídku.

Z naší nabídky si tedy vybere opravdu každý. Jaké jsou ovšem kromě jednoduchosti naše další výhody? Konkurenční cena je dnes samozřejmostí. Dodací lhůty již nemusí být – u zboží skladem expedujeme při objednávce do 17 hodin daného pracovního dne ještě ten samý den, takže své objednané zlato nebo stříbro obdržíte již následující pracovní den. U zboží s dodací lhůtou do týdne se jej dočkáte v 80% případů již do 5 dní od objednání. Dále nefixujeme ceny až po objednání zboží u rafinéra podle vaší zadané objednávky, ale cena ve vaší objednávce je výslednou cenou a díky tomu vám nehrozí žádné nepříjemné překvapení.

Naší velikou výhodou je možnost platby menšího objemu pomocí zabezpečené platební brány. Díky tomu je Vaše objednávka okamžitě uhrazena a zboží můžeme ihned expedovat a vy se nemusíte zabývat hotovostí v případě dobírky a ani nemusíte čekat na zpracování platby, jako byste museli v případě platby převodem.

Pokud si s výběrem nevíte rady nebo vám můžeme jakkoli jinak pomoci, neváhejte nás kontaktovat na adrese objednavky@zlatoproradost.cz. Najdete nás také na Heuréce a Zboží.cz.

A na závěr malá perlička – na vánoční sezónu chystáme dárková přáníčka - ideální pro ty, kteří chtějí své blízké obdarovat zlatem – radostí, které neztrácí hodnotu.

Lukáš Pohan

Lukáš Pohan

Lukáš Pohan je jednatelem společnosti Aurum1990 Trade Czech s.r.o., která provozuje internetový obchod Zlato pro Radost.


Logo Zlato pro Radost

Zlato pro Radost

Společnost Aurum1990 Trade Czech s.r.o. je provozovatelem obchodu Zlato pro Radost, který slouží jako brána k jednoduchým investicím do zlata bez jakýchkoli omezení a skrytých podmínek. V tomto obchodě můžete rovněž zaplatit online platební kartou. Více informací na www.zlatoproradost.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko investora:

Po 14:55  Kdy a komu se vyplatí využít DIP (dlouhodobý investiční produkt) Jiří Cimpel (Cimpel & Partneři)
Po 13:13  Vláda USA prosadila $1,2 bilionový finanční balíček Mgr. Timur Barotov (BHS)
21.03.2024  Konečně se dočkáme! Očekávané IPO Reddit klepe na dveře Olívia Lacenová (Wonderinterest Trading Ltd. )




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688