Prezentace  |  24.10.2012 11:32:04

Česká podpora pro světové obchody

Nově zprovozněný portál pro online obchodování světových akciových trhů STOX.CZ zprostředkovává svým klientům kompletní proces obchodování zvolených akciových titulů i se souvisejícím servisem. Tímto servisem samozřejmě není myšleno pouhé otevření účtu a zaslání smluv. Pracovníci STOX.CZ poskytují plnohodnotnou podporu pro jakékoliv vyřešení problému, na který by mohl klient při své obchodní činnosti narazit. Jsou ochotni Vám odborně poradit například při registraci služby, otevření účtu, provozu obchodní platformy TWS či nastavení účtu. Provozní hodiny této technické podpory myslí na široký segment klientů a pokrývají obchodní hodiny na trzích v Evropě a USA. Operátoři jsou tedy k dispozici online od 9:00 do 22:00. Mimo tuto dobu je možné jim zanechat vzkaz v kontaktním formuláři.

Portál STOX.CZ se neomezuje pouze na technickou podporu po telefonu, ale pro zájemce je připravena možnost živého chatu či vzdáleného přístupu na pracovní plochu pro rychlejší vyřešení složitějších problémů. Samozřejmostí je i emailová komunikace, či možnost zanechání kontaktu a dotazu v offline formuláři.

Nová služba se tedy snaží obchodování maximálně zjednodušit, důkazem jsou i její webové stránky www.stox.cz, obsahují také sekci věnující se návodům a videím v češtině. Tito elektroničtí průvodci pomáhají například při registraci, založení účtu (to může probíhat plně elektronickou formou) nebo zvládnutí obchodní platformy TWS.

STOX.CZ nabízí otevření obchodního účtu u Interactive Brokers (UK) pro online obchodování na trzích v USA od 6 USD nebo v Evropě od 8 EUR, což je až o polovinu méně, než dosud obvyklé ceny, které aktivní čeští investoři platí u jiných obchodníků. Při otevření účtu přes STOX.CZ se nabízí investorům ve věku 18-26 let minimální vklad již od 3.000,- USD, nad 26 let minimální vklad od 5.000,- USD. Individuálním investorům přitom britští obchodníci nabízejí otevření účtu pouze při dvojnásobném vkladu.

Web: www.stox.cz     Email: stox@stox.cz    Tel.: (+420) 517 079 079   bezplatná linka v ČR 800 205 205



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688