Prezentace  |  04.10.2012 10:29:09

Používejte platformu profesionálů, zkuste TWS

Trader Workstation (TWS) je vysoce výkonná, plně vybavená platforma obchodníka Interactive Brokers (UK), která podporuje hromadné obchodování světových finančních nástrojů užitím pokročilých algoritmů a nabízející velký počet sofistikovaných pomůcek pro podporu vašeho obchodování.

Platforma je nastavena pro exekuci zhruba půl milionu pokynů denně, což je ostatně údaj, ve kterém je Interactive Brokers světová jednička na trhu. Je tedy nutně zcela minimalizované riziko tzv. „zamrznutí“ aplikace při zahlcení pokyny, známé z mnoha jiných platforem. Ve srovnání s konkurenčními programy působí velice robustně, jelikož je bez nadsázky považována za software určený pro profesionální obchodníky, nabízí tedy velmi širokou řadu nástrojů a nastavení, kterými ji každý uživatel upraví dle svých požadavků.

Existuje několik možností zadání obchodního pokynu, např. pomocí zvláštního formuláře, kliknutím na řádek s jedinečným názvem (tickerem) obchodovaného titulu či mimo jiné přímo z grafu. Kromě klasických tržních, stop a limit pokynů, umožňuje TWS zadat tzv. inteligentní pokyny, jako jsou pokyny trailingové a relativní, či pokyny Market if touched a Limit if Touched. Platnost pokynů lze samozřejmě nastavit s omezením, či do zrušení. Aplikace navíc dokáže pomocí směrování pokynů Smart RoutingSM  vybrat pro klienta nejlikvidnější a poplatkově nejvýhodnější trh, na kterém se zadaný titul obchoduje.

Důležitou součástí všech podobných programů je zobrazení grafu zvoleného titulu. Platforma TWS umožňuje znázornit graf v klasických formátech, tedy spojnicový, pomocí úseček nebo svíček. Časová perioda svíčky lze nastavit od jedné minuty až po jeden den. Zobrazovaný úsek lze nadefinovat v rozmezí pár minut až několik let. Pro jeden titul si navíc můžete otevřít libovolný počet oken s grafem, parametr grafu každého okna lze samozřejmě zvolit. Do samotného grafu je možné promítnout velkou spoustu nástrojů technické analýzy od všech druhů klouzavých průměrů až po velký počet sofistikovaných technických indikátorů.

Přehled o stavu vašich otevřených pozic i s obrazem vývoje pozice lze získat ze záložky portfolio i s přehledně seřazenými čekajícími pokyny. Lze sestavit a uložit list finančních titulů, které sledujete (tzv. stocklist) a v oddělené sekci má uživatel platformy podrobný přehled o finančním stavu svého účtu.

Platformu TWS je možné nainstalovat do klientova počítače, pro investory měnící často místo svého obchodování existuje verze k otevření přímo z webového prohlížeče. Webová verze nepostrádá žádnou z funkcí instalované verze a přitom si zachovává dostatečnou stabilitu. Pro majitele chytrých mobilních telefonů existuje i verze optimalizovaná pro tato zařízení.

Portál STOX.CZ nabízí otevření obchodního účtu u Interactive Brokers (UK) pro online obchodování na trzích v USA od 6 USD nebo v Evropě od 8 EUR, což je až o polovinu méně, než dosud obvyklé ceny, které aktivní čeští investoři platí u jiných obchodníků. Poskytuje plnou technickou podporu pro své klienty, tedy uživatele obchodní platformy TWS. Pracovníci STOX.CZ jsou schopni poradit klientům například telefonicky či formou živého chatu. Web www.stox.cz obsahuje také sekci věnující se návodům a videím v češtině, usnadňujícím plné zvládnutí profesionálního obchodního softwaru TWS.

 

Web: www.stox.cz     Email: stox@stox.cz    Tel.: (+420) 517 079 079   bezplatná linka v ČR 800 205 205



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688