Research (Penizenavic.cz)
Osobní finance  |  27.09.2012 11:03:16

Chraňte se proti pirátům silnic „super airbagem“

Jen o letošních prázdninách zemřelo na českých silnicích 140 lidí, každý rok na evropských silnicích zahyne dokonce 40 000 lidí. Téměř neustále pak z médií slýcháme o nějakém pirátovi silnic, který svou bezohlednou jízdou zapříčinil dopravní nehodu a z místa jednoduše ujel. Rizika spojená s cestování autem však můžete výrazně snížit díky novému pojištění aut od společnosti UNIQA pojišťovna.

Právě zabránění nejhoršího možného scénáře dopravní nehody (smrti) je totiž hlavním cílem nového pojištění UNIQA SafeLine.

Čtěte články ze světa pojištění na http://www.penizenavic.cz/pojisteni

Jak toto pojištění brání tragickým následkům dopravních nehod?

 Ochrana prostřednictvím aktivní asistence k pojištění UNIQA SafeLine má podobu Crash Sensoru (nárazového čidla), které se po dopravní nehodě automaticky aktivuje a přivolá vám přes asistenční centrálu pomoc. Díky tomuto pojištění již tedy nejste odkázání na pomoc projíždějících řidičů, případně sami na sebe v případě, že se vám nehoda stala na opuštěné silnici (náraz do stromu v noci na opouštěné silnici, srážka se zvířetem).

To ovšem neznamená, že by za vámi jezdila sanitka při každém „ťuknutí“ na parkovišti. Crash Sensor se aktivuje v případě vážnější kolize vozidla (takového, u kterého je pravděpodobnost zranění). Informace o nehodě je odeslána na dispečink, který se s vámi pokusí telefonicky spojit a až poté, co se dispečinku nepodaří vás kontaktovat, je na místo nehody (určené dle systémem odesílaných souřadnic) vyslána pomoc.

Nejlepší pomoc = rychlá pomoc

 Obrovskou přidanou hodnotou tohoto pojištění je tedy záruka rychlé pomoci. Je to totiž právě čas, který v případě dopravní nehody rozhoduje. Podle statistik záchranářů lze díky tomuto opatření snížit počet úmrtí zapříčiněných dopravní nehodou o 5 %. A to znamená jen za období v úvodu zmiňovaných letošních prázdnin až sedm lidských životů…

Zkuste o tomto čísle znovu zapřemýšlet v době, kdy budete na své cestě míjet místa „okrášlená“ pomníčky na památku obětí dopravních nehod. Význam tohoto pojištění ve vašem konkrétním případě přitom roste, pokud ve svém okolí máte místo se zvýšeným rizikem dopravních nehod anebo cestujete často sami, případně se svými malými dětmi.

Další výhodou pojištění UNIQA Safe Line je fakt, že vám pojišťovna v případě sjednání tohoto pojištění poskytne slevu až 25 % na povinném ručení i havarijním pojištění. V celkovém součtu tedy získáte velmi významnou ochranu života vašeho i vašich nejbližších za opravdu přijatelnou cenu.

Tyto zprávy pro vás vytváří Penízenavíc.cz.
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688