TNBiz (TN.cz)
Akcie ve světě  |  02.06.2012 09:14:28

Microsoft spustí speciální nabídku výhodného upgradu na Windows 8

PRAHA (MEDIAFAX) - Společnost Microsoft od soboty 2. června 2012 spouští ve 131 zemích světa včetně České republiky novou speciální nabídku nazvanou Windows Upgrade Offer. Díky ní zákazníci získají nejnovější verzi operačního systému po jejím uvedení na trh za výhodnější cenu.

Nabídka je určena pro zákazníky, kteří si do 31. ledna 2013 zakoupí nový počítač s OEM licencí na systém Windows 7 v edici Home Premium, Professional nebo Ultimate. Tito zákazníci získají nárok na pořízení cenově výhodného upgradu na Windows 8 Pro za 14,99 eur, který budou moci uplatnit od uvedení finální verze nového operačního systému až do 28. února 2013. Tato nabídka se nevztahuje na počítače s edicí Windows 7 Starter, se kterou se zákazníci setkávají na netboocích.

"Speciální nabídka výhodného upgradu je určena pro domácí i firemní uživatele, kteří nechtějí s nákupem nového počítače čekat až do uvedení finální verze Windows 8, chtějí však mít jistotu, že budou moci na nový operační systém jednoduše přejít," vysvětlil Lukáš Křovák, manažer divize Windows ve společnosti Microsoft.

Nárok na upgrade na Windows 8 Pro za zvýhodněnou cenu získají zákazníci tím, že se po koupi nového počítače zaregistrují na stránkách www.windowsupgradeoffer.com. Následně obdrží potvrzení e-mailem, že jejich žádost byla přijata. V době uvedení finální verze systému Windows 8 na trh pak obdrží e-mail obsahující promo kód a instrukce pro dokončení nákupu. K zaplacení upgradu budou potřebovat platební kartu Visa, Master Card, American Express nebo aktivní účet na PayPal.

Distribuce upgradů budou probíhat elektronicky, zákazníci si však budou moci zažádat i o fyzické médium, za cenu v rozpětí 20 až 30 eur. Upgrade licence nemusí zákazníci použít na nově zakoupeném počítači, ale na libovolném počítači s podkladovou licencí Windows XP, Windows Vista nebo Windows 7. Microsoft zároveň uvolní softwarový nástroj, který prověří kompatibilitu počítače se systémem Windows 8. Počet licencí na jednoho zákazníka včetně firem a organizací je omezen na pět. S upgradem na Windows 8 Pro je také spojena 90 denní podpora od Microsoftu.

Filip Sušanka, susanka@mediafax.cz

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688