Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Podnikání  |  18.05.2012 15:44:15

Chambers udělila Baker & McKenzie titul Evropská právní firma roku 2012

Advokátní kancelář Baker & McKenzie získala v rámci udílení pátého ročníku prestižních cen Chambers Europe Awards 2012 ocenění Evropská právní firma roku. Kancelář uspěla v konkurenci více než 150 právních firem. Ceny jsou každoročně vyhlašovány nezávislou britskou ratingovou společností Chambers and Partners na základě hodnocení klientů i samotných advokátních kanceláří.

Chambers Europe Awards reflektují úspěchy kanceláří za uplynulých 12 měsíců, jejich strategický růst, příspěvek advokacii i účast na klíčových zakázkách nebo klientský servis. Cena za Evropskou právní firmu roku je hlavním oceněním v soutěži.

„Blahopřejeme firmě Baker & McKenzie, která toto ocenění získala poprvé. Vybrali jsme ji nejen pro její mimořádný růst a rozvoj v obtížné době, ale i pro jejího průkopnického ducha. Firma neustále zlepšuje své hodnocení v rámci Evropy a její snaha být skutečně globálním hráčem se jí u klientů vyplatila,“ okomentovala ocenění Joanna Thomas, editorka Chambers Europe.

„Baker & McKenzie je firma orientovaná na klienty a jsme si vědomi, že i průzkum prováděný Chambers se opírá o názory klientů, díky čemuž je pro nás toto ocenění zvláště důležitým mezníkem. Těší nás, že klienti oceňují pozornost, kterou trvale věnujeme oblasti kvality a služeb jak na místní úrovni v každé z jurisdikcí, v nichž působíme, tak i v rámci regionu jako celku,“ řekl Alexandr César, vedoucí partner pražské kanceláře Baker and McKenzie.

Baker & McKenzie má v Evropě 27 kanceláří, 4 000 právníků a dalších odborných pracovníků, kteří vytvářejí přibližně 40 % ročních globálních výnosů firmy. V poslední době otevřela firma v Evropě nové kanceláře v Istanbulu v listopadu 2011 a v Lucemburku v říjnu 2010.

Evropa zůstává i nadále motorem globální ekonomiky a jsme rádi, že naše přední pozice v regionu byla oceněna touto významnou cenou. Děkujeme týmu Chambers Europe za veškerou jejich práci, našim klientům za to, že si udělali čas na rozhovor s Chambers, a našim 4 000 pracovníků v celém tomto regionu za všechnu jejich usilovnou práci,“ dodal Alexandr César.

V rámci Chambers Asia-Pacific Awards byla firma nedávno zvolena rovněž Firmou roku pro jihovýchodní Asii.

 

Informace o Baker & McKenzie

Baker & McKenzie byla založena v roce 1949. Poradenské služby poskytuje řadě nejdynamičtějších a nejúspěšnějších obchodních společností prostřednictvím více než 3 800 právních poradců s kvalifikací v místě svého působení a více než 5 800 odborných spolupracovníků v 69 kancelářích ve 42 zemích. Baker & McKenzie je známa svými odbornými znalostmi obchodních činností, vysokou kvalitou poskytovaných služeb a prvotřídní integrací služeb pro zákazníky. Celosvětové tržby kanceláře Baker & McKenzie dosáhly ve fiskálním roce, který skončil 30. června 2011, 2,270 miliardy USD. Předsedou výkonné rady této společnosti je Eduardo Leite. (www.bakermckenzie.com)

Baker & McKenzie International je švýcarské sdružení právních firem působících po celém světě. V souladu s terminologií běžně užívanou v organizacích poskytujících profesionální služby, výraz „partner” znamená osobu, která je v dané advokátní kanceláři společníkem či partnerem, nebo která má rovnocenné postavení. Obdobně, výraz “kancelář” znamená kancelář příslušné právní firmy.

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář






?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688