Akcieatrhy (Akcieatrhy.cz)
Akcie ve světě  |  09.01.2012 09:55:34

Změny cílových cen a doporučení akcií z 6. ledna

Akcieatrhy.czAdobe Systems (NASDAQ: ADBE), akcie obdržely zvyšené doporučení TheStreet na "buy" rating.

TD Ameritrade (NASDAQ: AMTD), akcie obdržely zvýšené doporučení Deutsche Bank z "hold" rating na "buy" rating. Cílová cena $18.00.

Apollo Residential Mortg (NASDAQ: AMTG), akcie obdržely zvýšené doporučení Guggenheim z "neutral" rating na "buy" rating.

Bristol Myers Squibb Co. (NYSE: BMY), akcie obdržely zvýšené doporučení CLSA z "underperform" rating na "outperform" rating.

Bristol Myers Squibb Co. (NYSE: BMY), akcie obdržely zvýšené doporučení Credit Agricole na "outperform" rating.

Cerner Corp (NASDAQ: CERN), akcie obdržely zvýšené doporučení Deutsche Bank z "hold" rating na "buy" rating. Cílová cena $71.50.

Cepheid (NASDAQ: CPHD), akcie obdržely zvýšené doporučení RBC Capital z "sector perform" rating na "outperform" rating. Cílová cena $42.00.

Copano Energy, L.L.C. (NASDAQ: CPNO), akcie obdržely zvýšené doporučení Morgan Stanley z "equal weight" rating na "overweight" rating.

Forest Oil Co. (NYSE: FST), akcie obdržely zvýšené doporučení Stifel Nicolaus z "hold" rating na "buy" rating. Cílová cena $20.00.

Gen-Probe Incorporated (NASDAQ: GPRO), akcie obdržely zvýšené doporučení RBC Capital z "sector perform" rating na "outperform" rating. Cílová cena $72.00.

Haverty Furniture Companies, Inc. (NYSE: HVT), akcie obdržely zvýšené doporučení Raymond James z "market perform" rating na "outperform" rating.

Invesco Mortgage Capital Inc (NYSE: IVR), akcie obdržely zvýšené doporučení Guggenheim z "neutral" rating na "buy" rating.

J.C. Penney Company, Inc. (NYSE: JCP), akcie obdržely zvýšené doporučení Macquarie z "neutral" rating na "outperform" rating.

KBR, Inc. (NYSE: KBR), akcie obdržely zvýšené doporučení Johnson Rice na "overweight" rating.

Krispy Kreme Doughnuts (NYSE: KKD), akcie obdržely zvýšené doporučení Stephens z "equal weight" rating na "overweight" rating.

KapStone Paper and Packaging (NYSE: KS), akcie obdržely zvýšené doporučení Deutsche Bank z "hold" rating na "buy" rating.

The Macerich Company (NYSE: MAC), akcie obdržely zvýšené doporučení UBS AG z "neutral" rating na "buy" rating. Cílová cena $55.00.

Plains All Amer (NYSE: PAA), akcie obdržely zvýšené doporučení Morgan Stanley z "equal weight" rating na "overweight" rating.

Pioneer Drilling Company (NYSE: PDC), akcie obdržely zvýšené doporučení Morgan Keegan z "market perform" rating na "outperform" rating. Cílová cena $14.50.

Regeneron Pharms (NASDAQ: REGN), akcie obdržely zvýšené doporučení Jefferies Group z "hold" rating na "buy" rating. Cílová cena $75.00.

Resolute Energy Corp (NYSE: REN), akcie obdržely zvýšené doporučení Sterne Agee z "underperform" rating na "neutral" rating.

RenaissanceRe Holdings Ltd. (NYSE: RNR), akcie obdržely zvýšené doporučení Wells Fargo & Co. z "market perform" rating na "outperform" rating.

SanDisk Co. (NASDAQ: SNDK), akcie obdržely zvýšené doporučení Sterne Agee z "neutral" rating na "buy" rating. Cílová cena $57.00.

SunTrust (NYSE: STI), akcie obdržely zvýšené doporučení Macquarie z "neutral" rating na "outperform" rating.

The Travelers Companies, Inc. (NYSE: TRV), akcie obdržely zvýšené doporučení Wells Fargo & Co. z "market perform" rating na "outperform" rating.

Vodafone (NYSE: VOD), akcie obdržely zvýšené doporučení Goldman Sachs z "neutral" rating na "buy" rating.

VESTAS WIND SYS UNSP/ADR (NASDAQ: VWDRY), akcie obdržely zvýšené doporučení Citigroup z "sell" rating na "neutral" rating.

Exide Technologies (NASDAQ: XIDE), akcie obdržely zvýšené doporučení Wedbush z "neutral" rating na "outperform" rating.

Ancestry.com Inc (NASDAQ: ACOM), akcie obdržely snížené doporučení Morgan Keegan z "outperform" rating na "market perform" rating. Cílová cena $27.00.

Amerigas Partners Lp (NYSE: APU), akcie obdržely snížené doporučení Bank of America na "underperform" rating.

Axis Capital (NYSE: AXS), akcie obdržely snížené doporučení Wells Fargo & Co. z "outperform" rating na "market perform" rating.

Acuity Brands Inc (NYSE: AYI), akcie obdržely snížené doporučení Wedbush z "neutral" rating na "underperform" rating. Cílová cena $30.00.

BOK Financial Co. (NASDAQ: BOKF), akcie obdržely snížené doporučení Stifel Nicolaus z "buy" rating na "hold" rating.

Anheuser Busch (NYSE: BUD), akcie obdržely snížené doporučení ING Group z "buy" rating na "hold" rating.

Boardwalk Pipeline Partners (NYSE: BWP), akcie obdržely snížené doporučení Bank of America na "underperform" rating.

Boyd Gaming (NYSE: BYD), akcie obdržely snížené doporučení JPMorgan Chase & Co. z "neutral" rating na "underweight" rating. Cílová cena $5.00.

Career Education Corp. (NASDAQ: CECO), akcie obdržely snížené doporučení Argus z "buy" rating na "hold" rating.

Choice Hotels (NYSE: CHH), akcie obdržely snížené doporučení JPMorgan Chase & Co. z "neutral" rating na "underweight" rating. Cílová cena $31.00.

CME Group Inc. (NYSE: CME), akcie obdržely snížené doporučení JPMorgan Chase & Co. z "overweight" rating na "neutral" rating. Cílová cena $270.00.

CenterState Banks, Inc. (NASDAQ: CSFL), akcie obdržely snížené doporučení Keefe, Bruyette & Woods na "market perform" rating.

CenterState Banks, Inc. (NASDAQ: CSFL), akcie obdržely snížené doporučení Keefe, Bruyette & Woods, Inc z "outperform" rating na "market perform" rating.

Coinstar (NASDAQ: CSTR), akcie obdržely snížené doporučení Morgan Keegan z "outperform" rating na "market perform" rating. Cílová cena $42.00.

Community Trust Bancorp, Inc. (NASDAQ: CTBI), akcie obdržely snížené doporučení Hilliard Lyons z "buy" rating na "neutral" rating. Cílová cena $31.00.

DuPont Fabros Technology, Inc. (NYSE: DFT), akcie obdržely snížené doporučení Macquarie z "outperform" rating na "neutral" rating.

DCP Midstream Partners, LP (NYSE: DPM), akcie obdržely snížené doporučení Bank of America na "neutral" rating.

EnCana Co. (NYSE: ECA), akcie obdržely snížené doporučení BMO Capital Markets z "outperform" rating na "market perform" rating. Cílová cena $20.00.

Energy Transfer (NYSE: ETP), akcie obdržely snížené doporučení Bank of America na "neutral" rating.

First Financial Hldg Inc (NASDAQ: FFCH), akcie obdržely snížené doporučení SunTrust z "buy" rating na "neutral" rating.

F.N.B. Corp (NYSE: FNB), akcie obdržely snížené doporučení SunTrust z "buy" rating na "neutral" rating.

Global Payments Inc. (NYSE: GPN), akcie obdržely snížené doporučení SunTrust z "buy" rating na "neutral" rating.

Goldman Sachs (NYSE: GS), akcie obdržely snížené doporučení Wells Fargo & Co. z "outperform" rating na "market perform" rating.

IntercontinentalExchange (NYSE: ICE), akcie obdržely snížené doporučení JPMorgan Chase & Co. z "overweight" rating na "neutral" rating. Cílová cena $133.00.

Intel (NASDAQ: INTC), akcie obdržely snížené doporučení Sterne Agee z "buy" rating na "neutral" rating. Cílová cena $26.00.

Illinois Tool Works Inc. (NYSE: ITW), akcie obdržely snížené doporučení Credit Suisse z "outperform" rating na "neutral" rating. Cílová cena $53.00.

Invesco Mortgage Capital Inc (NYSE: IVR), akcie obdržely snížené doporučení Jefferies Group z "buy" rating na "hold" rating. Cílová cena $14.00.

Nordstrom, Inc. (NYSE: JWN), akcie obdržely snížené doporučení Macquarie z "outperform" rating na "neutral" rating.

Nordstrom, Inc. (NYSE: JWN), akcie obdržely snížené doporučení Bank of America na "underperform" rating.

Kinder Morgan Energy Partners LP (NYSE: KMP), akcie obdržely snížené doporučení Bank of America na "neutral" rating.

Kodiak Oil & Gas Corp. (NYSE: KOG), akcie obdržely snížené doporučení CapitalOne na "neutral" rating.

Kohls Corp (NYSE: KSS), akcie obdržely snížené doporučení Argus z "buy" rating na "hold" rating.

Legg Mason, Inc. (NYSE: LM), akcie obdržely snížené doporučení Deutsche Bank z "buy" rating na "hold" rating. Cílová cena $27.00.

Luminex (NASDAQ: LMNX), akcie obdržely snížené doporučení Leerink z "outperform" rating na "market perform" rating.

Luminex (NASDAQ: LMNX), akcie obdržely snížené doporučení Leerink Swann na "market perform" rating.

Main Street Capital Co. (NASDAQ: MAIN), akcie obdržely snížené doporučení Ladenburg Thalmann z "buy" rating na "neutral" rating.

Magellan Midstream (NYSE: MMP), akcie obdržely snížené doporučení Bank of America na "neutral" rating.

Altria Group (NYSE: MO), akcie obdržely snížené doporučení Davenport z "buy" rating na "neutral" rating.

Motricity Inc (NASDAQ: MOTR), akcie obdržely snížené doporučení JPMorgan Chase & Co. z "overweight" rating na "neutral" rating.

Oneok Partners LP (NYSE: OKS), akcie obdržely snížené doporučení Bank of America na "underperform" rating.

Childrens Place Retail Stores, Inc. (NASDAQ: PLCE), akcie obdržely snížené doporučení Goldman Sachs z "buy" rating na "neutral" rating. Cílová cena $51.00.

ProLogis (NYSE: PLD), akcie obdržely snížené doporučení Macquarie z "outperform" rating na "neutral" rating.

ProLogis (NYSE: PLD), akcie obdržely snížené doporučení UBS AG z "buy" rating na "neutral" rating. Cílová cena $31.00.

Philip Morris (NYSE: PM), akcie obdržely snížené doporučení Davenport z "buy" rating na "neutral" rating.

Reynolds American, Inc. (NYSE: RAI), akcie obdržely snížené doporučení Davenport z "buy" rating na "neutral" rating.

RF Micro Device (NASDAQ: RFMD), akcie obdržely snížené doporučení DA Davidson z "buy" rating na "neutral" rating. Cílová cena $5.00.

RF Micro Device (NASDAQ: RFMD), akcie obdržely snížené doporučení Oppenheimer z "outperform" rating na "perform" rating. Cílová cena $90.00.

Rogers Co. (NYSE: ROG), akcie obdržely snížené doporučení ThinkEquity z "buy" rating na "hold" rating.

Charles Schwab (NASDAQ: SCHW), akcie obdržely snížené doporučení Deutsche Bank z "buy" rating na "hold" rating. Cílová cena $13.00.

SeaChange (NASDAQ: SEAC), akcie obdržely snížené doporučení Avondale Partners z "outperform" rating na "market perform" rating.

Spectra Energy Partners, LP (NYSE: SEP), akcie obdržely snížené doporučení Bank of America na "underperform" rating.

Sigma-Aldrich Corp (NASDAQ: SIAL), akcie obdržely snížené doporučení Leerink Swann na "market perform" rating.

Sigma-Aldrich Corp (NASDAQ: SIAL), akcie obdržely snížené doporučení Leerink z "outperform" rating na "market perform" rating.

SunoCo Logistics Partners LP (NYSE: SXL), akcie obdržely snížené doporučení Bank of America na "underperform" rating.

TC Pipelines, LP (NYSE: TCP), akcie obdržely snížené doporučení Morgan Stanley z "equal weight" rating na "underweight" rating.

Technip (NASDAQ: TKPPY), akcie obdržely snížené doporučení Societe Generale z "buy" rating na "hold" rating.

Grupo Televisa S.A. (NYSE: TV), akcie obdržely snížené doporučení Scotia Capital z "outperform" rating na "sector perform" rating.

Universal Forest Products, Inc. (NASDAQ: UFPI), akcie obdržely snížené doporučení DA Davidson z "neutral" rating na "underperform" rating.

Unilever (NYSE: UL), akcie obdržely snížené doporučení ING Group na "hold" rating.

Verisign, Inc. (NASDAQ: VRSN), akcie obdržely snížené doporučení CLSA z "buy" rating na "outperform" rating.

Verisign, Inc. (NASDAQ: VRSN), akcie obdržely snížené doporučení Credit Agricole z "buy" rating na "outperform" rating.

Webster Financial Corp (NYSE: WBS), akcie obdržely snížené doporučení Jefferies Group z "buy" rating na "hold" rating.

Webster Financial Corp (NYSE: WBS), akcie obdržely snížené doporučení Sterne Agee z "buy" rating na "hold" rating. Cílová cena $8.00.

WCA Waste Co. (NASDAQ: WCAA), akcie obdržely snížené doporučení Wunderlich z "buy" rating na "hold" rating. Cílová cena $6.50.

Abaxis, Inc. (NASDAQ: ABAX), akcie obdržely zvýšené doporučení Feltl & Co.. Stanovili "buy" rating s cílovou cenou $34.25.

Abaxis, Inc. (NASDAQ: ABAX), akcie obdržely zvýšené doporučení Canaccord Genuity. Stanovili "hold" rating s cílovou cenou $30.00.

Abaxis, Inc. (NASDAQ: ABAX), akcie obdržely zvýšené doporučení Feltl & Co. Stanovili "buy" rating.

Acadia Healthcare (NASDAQ: ACHC), akcie obdržely zvýšené doporučení Jefferies Group. Stanovili "buy" rating.

Aercap Holdings N.V. (NYSE: AER), akcie obdržely zvýšené doporučení Morgan Stanley. Stanovili "equal weight" rating.

Air Lease Corp (NYSE: AL), akcie obdržely zvýšené doporučení Morgan Stanley. Stanovili "overweight" rating s cílovou cenou $29.00.

Applied Micro Circuits Corp (NASDAQ: AMCC), akcie obdržely zvýšené doporučení Evercore Partners. Stanovili "overweight" rating.

Antofagasta plc (NASDAQ: ANFGY), akcie obdržely zvýšené doporučení Natixis. Stanovili "neutral" rating.

AeroVironment (NASDAQ: AVAV), akcie obdržely zvýšené doporučení Sterne Agee. Stanovili "underperform" rating.

American Vanguard Corp (NYSE: AVD), akcie obdržely zvýšené doporučení Piper Jaffray. Stanovili "overweight" rating s cílovou cenou $18.00.

Aircastle Limited (NYSE: AYR), akcie obdržely zvýšené doporučení Morgan Stanley. Stanovili "equal weight" rating.

BioDelivery Sciences International Inc (NASDAQ: BDSI), akcie obdržely zvýšené doporučení William Blair. Stanovili "outperform" rating s cílovou cenou $4.00.

Bunge Limited (NYSE: BG), akcie obdržely zvýšené doporučení Piper Jaffray. Stanovili "neutral" rating s cílovou cenou $63.00.

Cliffs Natural Resources Inc (NYSE: CLF), akcie obdržely zvýšené doporučení RBC Capital. Stanovili "outperform" rating s cílovou cenou $87.00.

Columbia Sportswear (NASDAQ: COLM), akcie obdržely zvýšené doporučení DA Davidson. Stanovili "neutral" rating s cílovou cenou $48.00.

Crocs (NASDAQ: CROX), akcie obdržely zvýšené doporučení BB&T. Stanovili "hold" rating.

Depomed Inc. (NASDAQ: DEPO), akcie obdržely zvýšené doporučení ThinkEquity. Stanovili "buy" rating.

Endo Pharmaceuticals (NASDAQ: ENDP), akcie obdržely zvýšené doporučení ThinkEquity. Stanovili "buy" rating.

Endo Pharmaceuticals (NASDAQ: ENDP), akcie obdržely zvýšené doporučení William Blair. Stanovili "outperform" rating s cílovou cenou $44.00.

EXACT Sciences Co. (NASDAQ: EXAS), akcie obdržely zvýšené doporučení Canaccord Genuity. Stanovili "buy" rating s cílovou cenou $15.00.

FTI Consulting, Inc. (NYSE: FCN), akcie obdržely zvýšené doporučení Avondale Partners. Stanovili "market perform" rating.

F5 Networks (NASDAQ: FFIV), akcie obdržely zvýšené doporučení Morgan Keegan. Stanovili "outperform" rating s cílovou cenou $126.00.

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR), akcie obdržely zvýšené doporučení Sterne Agee. Stanovili "neutral" rating.

Fly Leasing Ltd(ADR) (NYSE: FLY), akcie obdržely zvýšené doporučení Morgan Stanley. Stanovili "equal weight" rating.

General Dynamics (NYSE: GD), akcie obdržely zvýšené doporučení Sterne Agee. Stanovili "buy" rating s cílovou cenou $82.00.

Corning Inc. (NYSE: GLW), akcie obdržely zvýšené doporučení KeyBanc. Stanovili "hold" rating.

ZHONGPIN INC. (NASDAQ: HOGS), akcie obdržely zvýšené doporučení Oppenheimer. Stanovili "outperform" rating s cílovou cenou $12.00.

Harris (NYSE: HRS), akcie obdržely zvýšené doporučení Sterne Agee. Stanovili "neutral" rating.

Ironwood Pharmaceuti (NASDAQ: IRWD), akcie obdržely zvýšené doporučení ThinkEquity. Stanovili "hold" rating.

KEYW Holding (NASDAQ: KEYW), akcie obdržely zvýšené doporučení Sterne Agee. Stanovili "buy" rating.

Lockheed Martin Co. (NYSE: LMT), akcie obdržely zvýšené doporučení Sterne Agee. Stanovili "neutral" rating.

Mattress Firm Holding Corp (NASDAQ: MFRM), akcie obdržely zvýšené doporučení SunTrust. Stanovili "buy" rating.

Mercury Computer Systems Inc (NASDAQ: MRCY), akcie obdržely zvýšené doporučení Sterne Agee. Stanovili "buy" rating.

Marvell Technology Group (NASDAQ: MRVL), akcie obdržely zvýšené doporučení Mizuho. Stanovili "buy" rating s cílovou cenou $17.00.

Mindspeed Technologies, Inc. (NASDAQ: MSPD), akcie obdržely zvýšené doporučení Roth Capital. Stanovili "buy" rating.

National-Oilwell Varco, Inc. (NYSE: NOV), akcie obdržely zvýšené doporučení Sanford C. Bernstein. Stanovili "outperform" rating.

Universal Display Co. (NASDAQ: PANL), akcie obdržely zvýšené doporučení KeyBanc. Stanovili "buy" rating s cílovou cenou $45.00.

Roma Financial Corp (NASDAQ: ROMA), akcie obdržely zvýšené doporučení Stifel Nicolaus. Stanovili "hold" rating.

Raytheon Company (NYSE: RTN), akcie obdržely zvýšené doporučení Sterne Agee. Stanovili "neutral" rating.

Shoe Carnival (NASDAQ: SCVL), akcie obdržely zvýšené doporučení Standpoint Research. Stanovili "buy" rating s cílovou cenou $30.00.

Spartan Motors, Inc. (NASDAQ: SPAR), akcie obdržely zvýšené doporučení Sidoti. Stanovili "buy" rating.

Ubiquiti Networks (NASDAQ: UBNT), akcie obdržely zvýšené doporučení Wunderlich. Stanovili "buy" rating s cílovou cenou $25.00.

Unisource Energy Cor (NYSE: UNS), akcie obdržely zvýšené doporučení Jefferies Group. Stanovili "hold" rating s cílovou cenou $38.00.

Zogenix (NASDAQ: ZGNX), akcie obdržely zvýšené doporučení William Blair. Stanovili "outperform" rating s cílovou cenou $6.00.

Zynga Inc. (NASDAQ: ZNGA), akcie obdržely zvýšené doporučení Macquarie. Stanovili "neutral" rating.

www.akcieatrhy.cz
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Akcie ve světě:

St   8:17  Wall Street má za sebou druhou rally v řadě ČSOB-Dealing (ČSOB-Dealing)
St   0:34  23. dubna: Tohle potřebujete vědět (nejen) o úterním obchodování na Wall Street Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)

Přečtěte si také:

25.06.2014ČEZ: Kompletní přehled doporučení a cílových cen (25.6.2014) Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
17.01.2013Cílové ceny a doporučení na akcie z pražské burzy Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
30.01.2012Změny cílových cen akcií z 27. ledna Akcieatrhy (Akcieatrhy.cz)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688