Stavební spoření  |  25.01.2011 15:19:24

Stavební spoření je i vaše jistota

Wüstenrot vám nabízí vysoké zhodnocení a smlouvu zdarma. U všech nových smluv o stavebním spoření, které si sjednáte do 31. března 2011 budou vaše vklady úročeny sazbou 2,5 % ročně. Se smlouvou Wüstenrot Team získáte navíc prémii 2000 korun. A uzavření smlouvy Wüstenrot Kamarád+ pro děti do 18 let je zdarma.
Stavební spoření patří stále k nejvýhodnějším a nejbezpečnějším produktům v oblasti vkladových a úvěrových bankovních produktů.
Stavební spořitelna Wüstenrot nabízí nejvyšší úrok z vkladů stavebního spoření ve výši  2,5 % ročně. U smlouvy se státní podporou se vaše vklady na stavební spoření zhodnotí při šestiletém spoření ročně v průměru 5,49 %.
Státní podpora činí až 2000 korun ročně, v maximální výši je přiznána z úspor ve výši 20 000 korun
Pokud nebudete potřebovat úvěr, můžete své úspory po 6 letech použít na libovolné účely, aniž byste přišli o přiznanou státní podporu.
Vklady stavebního spoření jsou od letošního roku ze zákona pojištěny až do částky odpovídající 100 000 EUR, u standardních smluv tedy na 100 %.

Nejlepší stavební spoření pro děti
Chcete-li ušetřit svým dětem do jejich začátků, není na trhu vhodnější forma spoření než „stavebko“. Na jednu stranu lze úspory bez omezení vybrat už po 6 letech, na druhou stranu ale můžete svému dítěti spořit neomezeně dlouhou dobu.
Nejlepší podmínky vám v současné době nabízí Wüstenrot Kamarád+. Smlouva se uzavírá na 300 000 korun, což je z hlediska předpokládané délky spoření optimální částka.Úrok z vkladů činí 2,5 % ročně a uzavření smlouvy je bez poplatku za podmínky, že do čtyř měsíců od uzavření smlouvy uspoříte alespoň 3 000 .
Stavební spoření se vašemu dítěti vyplatí v každé budoucí situaci. Netvoří jen potřebný základ pro získání úvěru na financování bydlení. Úspory lze po uplynutí zákonem stanované doby  použít na cokoliv, např. na financování studia, zařízení bydlení i jako vstupní kapitál do podnikání.

Prémie 2000 korun aneb smlouva zdarma
Se smlouvou Wüstenrot Team se vaše úspory díky prémii okamžitě zhodnotí o 20 %. Z částky, kterou uspoříte do konce 4. měsíce následujícího od data účinnosti smlouvy, vám Wüstenrot připíše na účet bonus ve výši 20 %, a to až 2000 korun.
Spoření Wüstenrot Team může uzavřít klient jakékoliv stavební spořitelny, který má alespoň 3 roky smlouvu o stavebním spoření nebo už splácí úvěr ze stavebního spoření. A nejen on. Zvýhodněná smlouva Wüstenrot Team je určena i pro jeho rodinné příslušníky (manžela, manželku, děti a rodiče).
Abyste získali nárok na bonus, je třeba uzavřít smlouvu Wüstenrot Team na cílovou částku alespoň 200 000 .

Stavební spoření je jediné spoření s nárokem na úvěr
Jen se stavebním spoření si vytváříte zákonný nárok na úvěr s nízkou fixní úrokovou sazbou, která je výhodná zejména ve srovnání se spotřebitelskými úvěry. Tuto sazbu si zajistíte už nyní, při uzavření smlouvy o stavebním spoření.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář








Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688