Pro snadno dostupné koupání volte bazény Tampa

České rodiny si stále častěji chtějí dopřát luxus vlastního bazénu. Nejdostupnější volbu pro ně představují nadzemní bazény. Popularitu si získaly především bazény Tampa. Snadno se s nimi manipuluje, jsou jednoduché na údržbu a zároveň se prodávají za přijatelnou cenu. Na co si dát pozor, máte-li zájem o bazén Tampa?

Tampa je výrobek firmy Intex, který zaujme ty, kdo hledají nenáročný nadzemní bazén. Chytrá konstrukce zajišťuje jednoduchou montáž a zároveň nízkou cenu. Firma Intex vyrábí bazény Tampa v několika velikostech, takže každý najde model, který bude vyhovovat jeho prostorovým i finančním možnostem. Jenom pro přesnost, v nabídce jsou nejmenší kruhové bazény Tampa s průměrem 3,05 m, největší oválný bazén pak má rozměry 3,6 x 7,32 m.

Konstrukce bazénu Tampa

Originální bazény Tampa jsou samonosné, se stěnami tvořenými z trojvrstvého PVC a s pevným vinylovým dnem. Stavba bazénu probíhá tak, že nafouknete horní prstenec a začnete napouštět vodu. Tlak stoupající vody bazén sám postaví. Při vypouštění stačí použít výpustný ventil.

Protože je konstrukce bazénu měkká a pružná, je bazén Tampa velmi vhodný pro děti. Součástí některých setů jsou i podložky pod bazén, které brání mechanickému poškození bazénu způsobenému plísněmi nebo prorůstáním trávy, krycí plachty, schůdky a další doplňky. Bazény mají buď kartušovou nebo pískovou filtraci.

Problémy s názvem

Lidé někdy podléhají mylnému dojmu, že pojem „bazén Tampa“ popisuje všechny bazény, které mají určitou konstrukci. Ve skutečnosti se jedná o originální a jedinečný výrobek společnosti Intex.

„Originální bazény Tampa vyrábí jen firma Intex a prodává je u nás Marimex. Existují ale prodejci, kteří tuto ochrannou známku zneužívají. Jejich bazény klamavě pojmenované Tampa jsou od úplně jiné značky a originál pouze kopírují.“ říká Lukáš Petr ze společnosti Marimex.

Právě Marimex je jediným oprávněným distributorem bazénů Tampa do České republiky. Prodává je nejen prostřednictvím vlastních obchodů a zástupců, ale také v rámci sítě partnerů, mezi které patří několik e-shopů (Mall.cz, Kasa.cz nebo Nákupka.cz) a také síť marketů OBI, Hornbach, Tesco, Makro a další.

Originální bazény Tampa jsou díky tomu snadno dostupné. Zákazníci jim dávají přednost, protože kromě jedinečné chytré konstrukce, kterou firma Intex vyvinula, získají také záruku pečlivého zpracování. Úplně každý bazén totiž výrobce důkladně testuje ještě před tím, než bazén zamíří k zákazníkům. Navíc český distributor Marimex sám usiluje o to, aby vždy poskytoval nadstandardní servis a další komplexní služby.

„S bazény Tampa je to teď stejné jako prakticky s veškerým úspěšným zbožím. Můžete si vybrat osvědčený originální produkt, nebo o něco levnější napodobeninu výrobce, který v podstatě parazituje na zavedené značce,“ vysvětluje Petr. „Některým zákazníkům samozřejmě mohou vyhovovat konkurenční výrobky. Prodejce by je ale neměl propagovat pomocí cizí ochranné známky, která má velmi dobré jméno,“ uzavírá diskusi.

Více na www.marimex.cz 

 

Vše co chcete vědět o bazénech aneb příloha Bazény



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Bazeny, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bazeny