Skříňky a poličky do mokré světničky

Koupelna patří k místnostem, ve kterých denně řešíme otázku úložných a odkládacích prostor. Malá nebo velká, na tom nezáleží, všude potřebujeme mít vše po ruce a pěkně uspořádané. Tuto problematiku jednoduše vyřeší funkční skříňky, police, poličky a modulové systémy a zrcadlové skříňky.  Současný způsob bydlení upřednostňuje jednoduché závěsné skříňky a multifunkční moduly, které působí vzdušně, dobře se udržují, nabízí dostatek úložného místa a přitom místnosti neuberou volnost a prostor.

Poličky  - design versus praktika

Mají v koupelně nezastupitelné a mnohdy i dominantní místo, avšak jejich funkce splňuje spíše stránku estetickou než praktickou. Koupelna je a zůstane intimním prostorem, ve kterém máme spousty věcí, které chceme uchovat skryty. Důležitějším aspektem při výběru poliček by měla být nejen jejich vzhled, ale i obsahová stránka, rozměry úložného prostoru a dispoziční řešení a materiál. Praktické jsou police s osvětlením, které koupelně dodají důvěrnou atmosféru. Ať budou sebekrásnější, vždycky na nich bude ulpívat prach a špína i váš zrak - berte je tedy spíše jako doplněk.

 

Pro váš životní styl

Současný nábytek do koupelny je praktický s množstvím úložného prostoru a navíc se díky integrovaným dělícím prvkům, výsuvům a ergonomickým tvarům příjemně používá. Místo k ukládání nabízejí nejrůznější skříňky pod umyvadlo s dvířky nebo s hlubokými zásuvkami, ale také různé boční skříňky nebo nízké kontejnery na kolečkách, které se dají zasunout pod desku nebo nechat volně v prostoru.

Dostatečné úložné prostory

Praktické jsou vysoké skříně od 120 do 200 cm s hloubkou 20 až 35 cm pro ukládání ručníků, mycích a hygienických potřeb.

Hra na detail

Na celkové atmosféře místnosti se podílí mnoho detailů, přičemž tvarová jednoduchost dodá koupelně klidný a vyrovnaný dojem, zatímco jemná nebo i na první pohled skrytá ozdoba vytvoří pocit exkluzivity. Tím může být například i vnitřní uspořádání a členění skříněk a zásuvek. Na tom, jak se v koupelně budeme cítit, se bude podílet i zvolená barva.

  

Více na www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna