Kronospan se na IBF pochlubí luxusními laminy s vysokým leskem

Pro návštěvníky stánku Kronospan na stavebním veletrhu IBF Brno 2010 je připraveno hned několik novinek. Spolu s novými dezény pracovních desek tu na ně čeká například široká škála laminovaných dřevotřískových desek ART ECO. V nabídce těchto lamin se sníženým obsahem formaldehydu se zde poprvé představí dezény ve vysokém lesku s označením ART ECO exclusive.

 

„Přestože jsme lamina ART ECO uvedli na trh teprve před několika měsíci, v současnosti patří u odběratelů k nejžádanějším výrobkům našeho sortimentu,“ uvádí Ing. Sylva Krechlerová,  obchodní ředitelka společnosti Kronospan.  „Jsme proto velmi zvědavi na ohlas na ART ECO exclusive, které rozšiřuje dosavadní řadu dezénů a je svým luxusním povrchovým provedením určeno pro nábytek vyšší třídy.“

Velký zájem je očekáván i o další sortiment firmy. K novinkám, na něž se mohou návštěvníci těšit, patří i laminátové podlahy se zcela novými strukturami, které uvádí Kronospan na trh jako zcela první. Představeny budou také kompaktní desky, jež jsou vhodné pro exteriérové i interiérové použití. Kromě toho zde bude připravena i široká nabídka parapetních desek, OSB desek  a dalších materiálů určených jak pro kutily, tak pro profesionály.

Pro zájemce tu budou k dispozici i odborníci Kronospanu, kteří ochotně poradí v otázkách týkajících využití OSB desek při výstavbě, pomohou také s dotazy týkajícími se výběru a pokládky podlah.  Návštěvníci se na ně mohou obrátit i s tématikou lamin a dalšího sortimentu firmy.

 

Veletrh IBF 2010 proběhne v Brně 13. - 17. dubna, stánek společnosti Kronospan naleznete v pavilonu A1, stánek č. 020.

 

Více informací na www.kronospan.cz .



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy