Window Holding na brněnských veletrzích

Společnost Window Holding a.s. se zúčastní Brněnských stavebních veletrhů 2010, probíhajících ve dnech 13. – 17. 4. 2010 v areálu BVV. Touto formou bude prezentovat své tři značky, které zastřešuje, a to VEKRA, OTHERM a TWW.

 

Stavební veletrhy Brno 2010 rozšířily portfolio svých vystavovatelů o obory související s bydlením a interiéry. Vznikl tak ucelený komplex veletrhů, který zahrnuje všechny obory stavebnictví, technického zařízení budov a vše o bydlení. Současně probíhá několik veletrhů: IBF, SHK, MOBITEX a EDEN. Ročník 2009 přilákal více než 80 000 návštěvníků ze 44 zemí světa. Letos by tomu nemělo být jinak.

 

Stánek společnosti Window Holding, ve kterém budou prezentovány značky VEKRA, OTHERM i TWW, bude umístěn v pavilonu P. Celková rozloha stánku 312 m2 umožní prezentaci ucelené řady produktů z portfolia jednotlivých značek a představení souvisejících služeb, jež společnost nabízí. Návštěvníci si pochopitelně mohou výrobky všech tří značek důkladně prohlédnout a prakticky vyzkoušet. V rámci stánku budou působit dvě hostesky a 12 odborných konzultantů, kteří budou připraveni odpovídat na případné dotazy.

 

Pro brněnský stavební veletrh nachystala společnost Window Holding některé speciální akce. Za zmínku stojí například mimořádná sleva 42 % při zakoupení oken VEKRA, dále okna OTHERM za poloviční cenu (týká se profilů Basic a Omega v dekoru a půldekoru horská borovice) nebo sleva na okna TWW u zakázek přesahujících hodnotu 150 000 korun.

 

„Našim cílem je zvýšení povědomí o všech značkách Window Holding. OTHERM a TWW se budou koncentrovat na získání nových obchodních partnerů. VEKRA se naopak zaměří na koncové zákazníky,“ upřesňuje Jan Berger, obchodní ředitel. „Díky tomu, že je zde velká koncentrace jak laické, tak odborné veřejnosti, nabízí se možnost detailně prezentovat jednotlivé značky a jejich produkty i různé novinky v portfoliu.“

 

Termín veletrhu IBF odpovídá začátku letošní stavební sezóny. Window Holding očekává, že po nedávno provedené fúzi odstartuje úspěšný rok a plně využije výhody plynoucí ze spojení tří renomovaných značek.

 

Vce informací na www.windowholding.cz

 

 

O společnosti Window Holding a.s.:

Společnost Window Holding a.s. je největším výrobcem oken a dveří na českém trhu. Window Holding prezentuje na trhu tři značky, a to VEKRA, OTHERM a TWW. Celkem vlastní pět moderních výrobních závodů, které se nacházejí ve Staré Pace, v Lázních Toušeň, ve Velkém Meziříčí, v Husinci a Zašové na Moravě. Dohromady zaměstnává přibližně 1000 zaměstnanců.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy