Novinka Ambi Pur Gel Crystals – nové elegantní vůně v dekorativním obalu

Pokud vítáte věci, které zvládnou plnit hned několik funkcí najednou, zcela určitě oceníte novinku od Ambi Puru. Zbrusu nové gelové osvěžovače Ambi Pur Gel Crytals v sobě totiž snoubí tradiční praktičnost s podmanivou elegancí – provoní váš byt svěží vůní, která neutralizuje pachy, a zároveň se stanou zajímavou ozdobou interiéru. Originální osvěžovač Ambi Pur Gel Crytals skrývá třpytivé gelové kuličky plné vůně v oblé nádobce a je k dostání ve dvou variantách: Rose & Orchid nebo Eucalyptus & Lime. 

 

Nové osvěžovače Ambi Pur Gel Crystals vás nadchnou netradičním a elegantním vzhledem. Základ tvoří desítky průzračných gelových kuliček, umístěných v elegantní plastové nádobce, které se při pohybu přelévají a ve světle se krásně třpytí. Kuličky jsou parfémované a postupně uvolňují jemnou vůni neutralizující pachy. Pokud si přejete vůni zintenzivnit, jednoduše s kuličkovou náplní zatřesete. 

Ambi Pur Gel Crystals Rose and Orchid je – jak již název napovídá - barevně i parfémově laděná do „růžova“. Interiéru propůjčí jemnou květinovou vůni růží a orchidejí. Přenese vás do bohatě rozkvetlé zahrady plné pestrých květin a ve vzduchu poletujících okvětních plátků. Kuličky jsou průzračné a růžové.

Ambi Pur Gel Crystals Ecalyptus & Lime váš domov provoní svěžím až ovocným parfémem s nádechem citrusů a eukalyptu. Kuličky mají zelenomodrý nádech.  

Podlehnete-li kouzlu nových gelových dekorativních osvěžovačů Ambi Pur, můžete se spolehnout, že u vás doma udrží stálou vůni po dobu 6-8 týdnů. Stačí ho jednoduše vystavit na vhodné místo do prostoru, kde ho můžete obdivovat (a kde k němu nemohou nenechavé ruce vašich dětí nebo domácí mazlíčci) a odstranit fólii, která kryje otvory uvolňující vůni. Výrobky Ambi Pur Gel Crystals jsou k dostání ve všech prodejních sítích.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky