Tiskové zprávy  |  16.09.2009 11:59:23

PSA Peugeot Citroen si vybral síťové řešení H3C od společnosti 3Com

Praha – 16. září  2009 – Společnost 3Com dnes oznámila získání nového klíčového zákazníka ve Francii, společnosti PSA Peugeot Citroen. Automobilka, která má 5-procentní podíl na celosvětovém trhu automobilů, bude využívat korporátní síťové řešení H3C od společnosti 3Com jako podstatnou část své LAN infrastruktury. PSA Peugeot Citroen od řešení H3C očekává snížení nákladů na instalaci a provoz sítě, a také zlepšení jejího výkonu pro nové aplikace.

„3Com svými korporátními řešeními H3C nabízí vysoce výkonné produkty, které umožňují rychlou návratnost investic pomocí skvělého poměru ceny a výkonu, bezproblémového řízení sítě a nízké spotřeby energie,“ uvedl Bernard Etchebarne, ředitel 3Com EMEA South. „H3C switche od 3Comu jsou energeticky nejúspornější na trhu. Spotřebují až o 60 procent méně energie než konkurenční produkty. Tato jejich vlastnost podpoří PSA Peugeot Citroen v jeho „zelených“ iniciativách. Co se týče emisí oxidu uhličitého, je PSA Peugeot Citroen nejefektivnější automobilkou v Evropě. Tento výrobce již vyprodukoval téměř 1 milion aut s emisemi pod 130 gramů CO 2 na ujetý kilometr. V dnešní době přibližně jedno ze tří aut vyrobených skupinou PSA Peugeot Citroen produkuje méně než 130 gramů CO 2 na kilometr.“

O společnosti 3Com
Společnost 3Com je celosvětovým poskytovatelem síťových řešení s vynikajícím poměrem cena/výkon. 3Com vlastní tři globální značky – 3Com, H3C, a TippingPoint, které nabízí vysoce výkonná síťová a bezpečnostní řešení pro malé i velké podniky. Síťové portfolio 3Com/H3C zahrnuje síťové produkty sahající od koncových zařízení přes páteře sítí až po datová centra spolu s bezpečnostními a bezdrátovými systémy. Systémy TippingPoint poskytují ochranu před průnikem do sítě a řešení kontroly přístupu k síti vůbec, zabezpečují hloubkovou a nekompromisní ochranu aplikací, infrastruktury a výkonu.
Copyright© 2009 Společnost 3Com.  3Com, logo 3Com, H3C a TippingPoint jsou registrovanými ochrannými známkami Společnosti 3Com nebo je plně vlastní její pobočky v různých zemích po celém světě.  Všechny ostatní názvy společností a výrobků mohou být ochrannými známkami jejich příslušných držitelů.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688