Tiskové zprávy  |  07.09.2009 15:31:24

3Com organizuje tradiční podzimní roadshow

Další série setkání s partnery a zákazníky startuje 15. září v Praze

Praha – 7. září  2009 – Společnost 3Com, přední dodavatel bezpečnostních řešení, konvergovaných hlasových a datových sítí pro společnosti všech velikostí, odstartuje 15. září další ze série tradičních setkání s partnery a zákazníky. 3Com postupně navštíví Prahu, Průhonice, Brno a Bratislavu.

První samostatný blok nese název „3Com seminář Partners 3“. Společnost 3Com zde své partnery obeznámí s novinkami v oblastech LAN/WAN sítí, bezdrátových řešení a bezpečnosti sítí. Dále pak pohovoří na téma nové produktové řady H3C, která byla celosvětově uvedena na trh letos v květnu. Partnery čeká kromě představení nových 10Gb switchů H3C S5800 také technologické demo nástroje pro správu sítí IMC (Intelligent Management Center) a geografické redundance pomocí technologie IRF (XRN).

Druhá část roadshow s názvem „Moderní bezpečné konvergované sítě“ bude zaměřena na koncové zákazníky, a 3Com zde taktéž představí novinky a komplexnost svého produktového portfolia. Podobně jako na setkání s partnery se bude mluvit i o zbrusu nových H3C produktech. V tématickém bloku „Wireless update“ 3Com představí novinky v oblasti 3Com Wireless Switch (software 7.0) a novou produktovou řadu H3C Wireless. Technologické demo bude věnováno správě H3C Wireless řešení pomocí nástroje IMC. O nových bezpečnostních produktech řady H3C SecPath (firewally, NAC, Unified Security) a novinkách Intrusion Prevention systému dceřinné firmy TippingPoint se bude hovořit v části s názvem „Security update“.
 
„Letošní podzimní šnúra 3Comu bude bezesporu výjimečná. 3Com oslavil v létě 30 let své existence a právě v tomto jubilejním roce uvedl na trh hned několik novinek, jako jen málokdy ve své historii. Několik stovek účastníků se již zaregistrovalo a očekáváme, že zájem ještě vzroste,“ uvedl Pavel Pikhart, Channel Account Manager 3Com.

Na akci se můžete zaregistrovat zde:
Pozvánka pro partnery: www.3com.cz/events/2009/ch_roadshow/
Pozvánka pro koncové zákazníky: www.3com.cz/events/2009/eu_roadshow/


O společnosti 3Com
Společnost 3Com je celosvětovým poskytovatelem síťových řešení s vynikajícím poměrem cena/výkon. 3Com vlastní tři globální značky – 3Com, H3C, a TippingPoint, které nabízí vysoce výkonná síťová a bezpečnostní řešení pro malé i velké podniky. Síťové portfolio 3Com/H3C zahrnuje síťové produkty sahající od koncových zařízení přes páteře sítí až po datová centra spolu s bezpečnostními a bezdrátovými systémy. Systémy TippingPoint poskytují ochranu před průnikem do sítě a řešení kontroly přístupu k síti vůbec, zabezpečují hloubkovou a nekompromisní ochranu aplikací, infrastruktury a výkonu.
Copyright© 2009 Společnost 3Com.  3Com, logo 3Com, H3C a TippingPoint jsou registrovanými ochrannými známkami Společnosti 3Com nebo je plně vlastní její pobočky v různých zemích po celém světě.  Všechny ostatní názvy společností a výrobků mohou být ochrannými známkami jejich příslušných držitelů.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688