TNBiz (TN.cz)
Úvěry, půjčky  |  13.08.2009 10:51:01

GE Money bank poskytla v prvním pololetí meziročně o 30 procent více podnikatelských úvěrů

Mediafax

PRAHA (MEDIAFAX) - GE Money Bank zaznamenala v prvním pololetí 30procentní nárůst poskytnutých podnikatelských úvěrů Expres Business ve srovnání s prvním pololetím předchozího roku. Informovala o tom GE Money Bank ve své čtvrteční zprávě.

Od počátku roku si podnikatelé do banky přišli pro více než 2 800 těchto neúčelových půjček. Banka nabízí také upravenou verzi úvěru Expres Business určenou pro vybrané profesní skupiny, tedy lékaře, zubaře, veterináře, lékárníky, notáře, advokáty a daňové poradce, kde objem nově poskytnutých úvěrů meziročně vzrostl o 70 %. Mezi parametry úvěru Expres Business vyniká především rychlost schválení a maximální částka, která bez zajištění dosahuje až 1,5 milionu korun.

„Pokračující růst poskytnutých podnikatelských úvěrů dokazuje, že GE Money Bank nepřistoupila ke zpřísnění kritérií poskytování půjček. U oblíbeného úvěru Expres Business banka navíc připravuje další vylepšení tak, aby splnila i nejnáročnější požadavky živnostníků,“ říká Josef Laurenčík produktový manažer GE Money Bank. „Také klienti z řad vybraných profesních skupin objevili jedinečnost úvěru Expres Business. Vnímají jej jako jednoduchý a rychlý prostředek k financování svého podnikání. Jasným dokladem tohoto trendu je 70% nárůst počtu poskytnutých úvěrů v meziročním srovnání. K poskytnutí úvěru Expres Business jim totiž stačí pouhé dva doklady totožnosti a doklad potvrzující příslušnost k dané profesní skupině. Samozřejmostí je zvýhodněná úroková sazba,“ dodává Josef Laurenčík.

V případě nezajištěné verze úvěru Expres Business GE Money Bank klientovi sdělí výši úvěrového rámce do 15 minut, vyřízení trvá maximálně 24 hodin. Převedení finančních prostředků na běžný účet žadatele pak proběhne okamžitě po podpisu smlouvy. Doba splatnosti nezajištěné formy úvěru je až 7 let, přičemž výše splátky zůstává po celou dobu splácení neměnná. V případě zajištěné verze úvěru Expres Business si malí a střední podnikatelé mohou půjčit až 5 milionů korun s dobou splatnosti až 20 let. Samozřejmostí je možnost pojištění schopnosti splácet, možnost předčasného splacení i mimořádné splátky.

GE Money Bank nabízí také speciálně upravenou verzi úvěru Expres Business pro vybrané profesní skupiny (lékaře, veterináře, zubaře, advokáty, notáře a daňové proradce). Tyto profesní skupiny pak mohou zažádat o nezajištěný úvěr až do výše 1,5 milionu korun bez podnikatelské historie. K poskytnutí úvěru jim stačí dva doklady totožnosti a doklad prokazující příslušnost k dané profesní skupině. GE Money Bank v tomto případě nevyžaduje předložení daňového přiznání.

David Vandrovec, vandrovec@mediafax.cz

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688