TNBiz (TN.cz)
Z domova  |  17.06.2009 08:02:19

Očekávané události na středu 17. června - DOMÁCÍ (17.6.2009)

Mediafax

PRAHA (MEDIAFAX) - Přehled očekávaných událostí

08:00 - Schůze sněmovního petičního výboru. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, zasedací místnost č. 23)

09:00 - Pokračuje hlavní líčení s lékařkou a dvěma sestrami z Polikliniky Budějovická. Podle obžaloby způsobili na infuzním oddělení přenos žloutenky typu C asi dvou desítkám pacientů. Soudce Libuše Jungová (PRAHA - Obvodní soud pro Prahu 4, Míčánka, 3.11/1.patro)

09:00 - Pokračuje proces se třemi muži obžalovanými z pokusu zavraždit majitele Discolandu Sylvie Ivana Jonáka. (PRAHA - Obvodní soud pro Prahu 8, Míčánka)

09:00 - Pokračuje schůze Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4)

09:00 - Začíná 8. schůze Senátu ČR. (PRAHA - Senát, Valdštejnské náměstí)

09:30 - Pokračuje hlavní líčení se skupinou obžalovaných ze zpronevěřených fondů EU. Soudce Petr Braun (PRAHA - Městský soud v Praze, Spálená, č.214/3.patro)

10:00 - TK Sdružení SOS dětských vesniček. (PRAHA - hotel Prague Marriott, V Celnici 8)

10:00 - TK Státního ústavu pro kontrolu léčiv, na které bude představen elektronický lékový záznam pacienta. (PRAHA - Státní ústavu pro kontrolu léčiv, Šrobárova 48)

10:00 - Projekce filmu Wrestler. (PRAHA - kino Evald)

11:00 - TK k výstavě Celým světem na stereoskopech - pocta V. Náprstkovi 1826-1894. Slavnostní otevření výstavy se koná od 17.00 rovněž v Náprstkově muzeu. (PRAHA - Náprstkovo muzeum, Betlémské náměstí 1)

11:00 - TK u příležitosti ukončení rekordního turné "O 106" Romana Horkého a Hudební skupiny Kamelot. Program: Představení Romana Horkého a hudební skupiny Kamelot, projektu „O 106“ a nového alba „Mořská sůl“, předání certifikátu Agentury Dobrý den Pelhřimov, potvrzující zapsání stanoveného rekordu více než sta za sebou jdoucích koncertů do České knihy rekordů, předání části honoráře skupiny Kamelot ve výši 106 tisíc korun a finanční částky z putovní kasičky s dobrovolnými finančními příspěvky Marii Vodičkové, předsedkyni Fondu ohrožených dětí, oholení 106 denního plnovousu všech členů kapely Kamelot. TK bude moderovat herečka Chantal Poulain. (PRAHA - Divadelní kavárna ABC)

12:00 - TK na téma Komplexní mezioborový přístup k léčbě neplodnosti. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, Sněmovní 1, Modrý salonek (u místnosti č. 205))

12:30 - TK a slavnostní otevření autobusové haly ÚAN Florenc (PRAHA - Ústřední autobusové nádraží Florenc)

13:00 - TK Lékárnické komory (PRAHA - Poliklinika Budějovická, Antala Staška 80)

13:00 - Odvolací jednání v případu Alice Knirsové. Městský soud ji uložil 13 let za zastřelení svého přítele. Žena je velmi psychicky labilní, u městského soudu byla v jednací síni přítomná záchranka. Soudce Jiří Lněnička (PRAHA - Vrchní soud v Praze, Pankrác, č.5/1.patro)

14:00 - Seminář „Sestra a závislost“. Hlavní téma semináře je syndrom vyhoření zdravotnického personálu a adekvátní způsoby jeho řešení. Seminář má za úkol nabídnout zdravotním sestrám duševně hygienické návody jak předcházet případné závislosti. Se svým příspěvkem mimo jiné také vystoupí přední odborník v oblasti léčby závislostí Radkin Honzák. (PRAHA - kongresové centrum Ústřední vojenské nemocnice Praha)

14:00 - Zasedání Zastupitelstva městské části Praha 13 (PRAHA - Sluneční náměstí 13/2580)

15:00 - TK - vyhlášení vítězů 46. ročníku Mezinárodního televizního festivalu Zlatá Praha. (PRAHA - Žofín)

17:00 - Protestní happening proti Václavu Klausovi. Pořádají jej iniciátoři výzvy Už dost! Touto akcí chtějí dát najevo nespokojenost s tím, že Václav Klaus: považuje občanskou společnost za nepřítele a nositele extremistických názorů, nerespektuje a obchází ústavu a jí vymezené postupy, pohrdá úsilím o ochranu životního prostředí i řešením globálních enviromentálních problémů, svým odporem k evropské integraci ohrožuje strategické, ekonomické i kulturní zájmy České republiky a oslabuje roli Evropy ve světě. Za prezidenta Václava Klause se naopak chtějí postavit jeho příznivci organizovaní kolem platformy D.O.S.T. Ve stejný čas a na stejném místě proto naplánovali akci pod názvem "Dost bylo Havla". (PRAHA - Hradčanské náměstí)

18:00 - Vernisáž výstavy Nekonečný zástup postav v kostýmních návrzích Jana Skalického. (PRAHA - Café galerii Černá labuť, Na Poříčí 25)

19:30 - Koncert skupiny MÖTLEY CRÜE. (PRAHA - O2 Aréna)

Další události

- XXI. ročník Mezinárodního festivalu současného tance a pohybového divadla TANEC PRAHA 2009, který proběhne v Praze a dalších 8 místech ČR. (23. květen - 26. červen, ČESKÁ REPUBLIKA)

- 6. ročník festivalu divadla a hudby Vyšehraní. (2. červen - 17. červen, PRAHA)

- Výstava - Jiří Anderle: Batrachomyomachia. (12. červen - 4. říjen, PRAHA - Dům U kamenného zvonu, Staroměstské nám. 605/13)

- Mezinárodní televizní festival Zlatá Praha - 46. ročník. Koná se ve dnech 13. - 17. června 2009. (13. červen - 17. červen, PRAHA)

- Mimořádná schůze vlády ČR, které bude od 8 hodin předcházet zasedání Výboru pro Evropskou unii. (17. červen, PRAHA - Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR, Sněmovní ul. 4, místnost č. 55)

- 91. schůze organizačního výboru Poslanecké sněmovny, která se bude konat 10 minut po vyhlášení polední přestávky v jednání Poslanecké sněmovny. Program: Návrh na zařazení návrhů zákonů a mezinárodních smluv do návrhu pořadu schůze Poslanecké sněmovny, návrh na přikázání došlých návrhů k projednání výborům Poslanecké sněmovny a na určení zpravodajů pro prvé čtení, návrh na rozhodnutí o přijetí zahraničních návštěv a vyslání delegací Poslanecké sněmovny, jejích orgánů a poslanců, návrh podvýboru organizačního výboru pro přípravu návrhů na propůjčení nebo udělení státních vyznamenání, informace předsedy Poslanecké sněmovny a členů organizačního výboru, návrh termínu a pořadu 92. schůze organizačního výboru (17. červen, PRAHA - Poslanecká sněmovna)




TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688