Tiskové zprávy  |  03.06.2009 11:19:38

Multiplex v Kyjevě je připraven pro nájemníky, nabídne kanceláře i byty

Praha, 3. 6. 2009  - Stavební společnost STATUS dokončila technologický audit multifunkčního centra v Kyjevě, který společně s ukrajinským partnerem staví developerská společnost STAVBY a.s. Zájemci o pronájem kanceláří a bytů si nyní budou moci sami naplánovat vzhled interiérů.
Stávající projekt kyjevského multifunkčního centra bylo potřeba přepracovat tak, aby splňoval nejpřísnější technologické normy. Administrativní i bytové prostory tak nyní budou mít parametry podle posledních evropských standardů,“ uvedl generální ředitel společnosti STATUS Jaroslav Postl.

Firma STATUS je hlavním garantem výstavby kyjevského centra z hlediska technologií. Denně na výstavbu dohlíží hned několik techniků firmy tak, aby realizace projektu probíhala podle stanoveného časového i investičního plánu. „Ukrajinští dodavatelé mají přeci jen jiné návyky či postupy, a tak organizace práce je tu trochu složitější než na českém trhu.“, vysvětlil Postl.

Přestože první nájemníky bude moci kyjevský multiplex přivítat až koncem letošního října, již nyní jedná společnost STAVBY a.s. s potenciálními klienty o konkrétní nabídce interiérů administrativních ploch, bytů i doplňkových služeb.
Chceme zajistit nájemcům maximální komfort pro práci i odpočinek podle posledních evropských standardů. Proto nabízíme možnost zařídit si interiér kanceláří i bytů podle vlastních požadavků. Potenciální zájemci si tedy nyní mohou nejprve rezervovat potřebnou plochu a po dohodě s našimi smluvními architekty a designéry jim následně připravíme kanceláře na míru,“ uvedl Martin Kouřil, ředitel pro strategii společnosti STAVBY a.s., která po dokončení výstavby objektů bude i jejich správcem. 

K pronájmu kanceláří, možnosti dlouhodobého ubytování či kombinaci obojího (tzv. office&home) bude firma nabízet celou škálu doplňkových služeb, jež ocení zejména podnikatelé, kteří svůj byznys na Ukrajině teprve rozjíždí: krátkodobý pronájem jednacích místností či VIP salónků, pracovního místa s PC stanicí, asistentky pro základní administrativní úkony, ale i zajištění cateringu či zprostředkování notářských, právních či překladatelských služeb.

Kyjevský multiplex by se mohl stát významnou základnou pro české podnikatele na východních trzích, což potvrdil například i výkonný ředitel Komory SNS František Masopust. „Státy SNS se stávají opět oblíbenými obchodními partnery pro české firmy. Jedná se totiž o obrovský trh s velkým potenciálem. Přitom se firmám osvědčuje, že jsou na místě i fyzicky přítomné. Právě projekt společnosti STAVBY a.s. splňuje všechny předpoklady pro to, aby sloužil velmi dobře jako pobočka české firmy nebo centrála pro země SNS,“ uvedl Masopust.

Multifunkční centrum v Kyjevě „Jamská 35“ buduje společnost STAVBY a.s. společně s ukrajinským developerem PROMBUD za podpory finančního ústavu Proinvestbank.Výstavba první i druhé fáze komplexu si vyžádá celkové investice ve výši zhruba 2 miliardy korun. Na realizaci projektu se podílí hned několik českých firem – vedle společností STAVBY a.s a STATUS a.s. pak například také firmy Atelier SECCO, Techfloor a Stomix.


Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688