Tiskové zprávy  |  02.02.2009 13:43:18

Kanzelsberger otevřel největší knižní dům v jižních Čechách

V pondělí po poledni otevřela firma Kanzelsberger v Českých Budějovicích v Kanovnické 3 největší knižní dům v regionu jižních Čech.

Nový obchodní dům má tři podlaží, celková prodejní plocha činí 700 metrů čtverečních. Knihkupectví bude otevřeno ve všední dny od 8 do 18 hod. a v sobotu od 8 do 13 hod.

Zákazníci zde dostanou veškerý sortiment knih, včetně novinek a široké nabídky levných titulů. Nechybí zde ani dětský koutek, příjemná kavárna, ve které budou pořádána setkání se spisovateli a podpisové akce, a čtenářské zóny pro pohodlné sezení nad vybíranými knihami.

„Na vzhledu nové prodejny jsme spolupracovali s designerem a architekty. Výsledkem je zcela nový koncept knižního obchodu,“ říká Jan Kanzelsberger ml. zodpovědný za expanzi řetězce knihkupectví. Dům je postavený podle návrhu architekta ing. Zdeňka Urbance v místě dřívější proluky na Kanovnické ulici. Nový knižní dům snese srovnání s moderními evropskými knihkupectvími. Unikátní je ladění obchodu do tmavých barev, což spolu s efektním způsobem nasvícení dotváří příjemnou atmosféru celkové prezentace.

Prodejny Kanzelsberger poskytují svým zákazníkům v celé síti širokou nabídku služeb. Standardem je placení všemi běžnými druhy platebních karet č dárkové balení knih. Řešením, jak udělat radost, jsou dárkové knižní poukázky prodávané v hodnotách 50, 100, 200 a 500 korun.

Užitečná je informační služba poskytující přehled o téměř šedesáti tisících titulů z české produkce, včetně možnosti objednat si knihy, které nejsou běžně v prodeji, a to jak z tuzemska, tak ze zahraničí. Zdarma si zákazníci mohou objednat zpravodaj o knižních novinkách či kulturních akcích rozesílaný e-mailem každý týden. Ve všech pobočkách jsou v prodeji také vstupenky na kulturní a sportovní akce nabízené v síti Ticketstream a dobíjení kreditů mobilních telefonů všech tří tuzemských operátorů.

Stálí zákazníci mohou využívat výhody věrnostního programu Klub Kanzelsberger. Členové klubu po splnění základní podmínky při každém nákupu zaplatí o 5 % méně a to ve všech obchodech sítě. Za nákupy navíc sbírají body, které mohou směnit za různé dárky. Kluboví zákazníci nemusí při reklamaci předkládat paragon.

Kanzelsberger podporuje také slevové programy vybraných partnerů: levněji mohou nakupovat cestující Českých drah či žlutými autobusy Student Agency, členové Klubu posluchačů Českého rozhlasu Reginy, studenti držící kartu ISIC a také zde svým nakupováním mohou spořit na penzi zákazníci, kteří jsou členy AXA Clubu.

Firma Kanzelsberger byla založena v roce 1990. S téměř půlmiliardovým obratem je největším knihkupeckým řetězcem se zhruba desetiprocentním tržním podílem. V současnosti provozuje 41 obchodů ve 27 městech.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688