LEHKÁ STŘECHA ZA LEHKOU CENU

Na rekonstrukci a stavbu domu či chalupy se vyplatí myslet právě nyní. Stavební firmy nabízejí výhodné slevy. Téměř deset procent z celkové ceny mohou v zimních měsících ušetřit ti, kteří se rozhodnou pro novou střechu ze švédské oceli s barevnou povrchovou úpravou od firmy Lindab.

Až do vyprodání zásob firma nabízí profilované taškové tabule LindabTopline  za zvýhodněnou cenu 249,- Kč/m2 bez DPH. U domu se střechou 300 m2 tak můžete ušetřit téměř 9000,- . Sleva platí výhradně na dva nejprodávanější odstíny hnědou a cihlově červenou v povrchové úpravě Polyester.

 

Krytina Lindab Topline je profilována do tvaru klasických tašek, s nejvyšším profilem vlny na trhu a to 42 mm. Díky tomu je krytina pevná a je jen těžko k rozeznání od taškové střechy, přitom dosahuje prakticky desetinu její hmotnosti. Takový váhový rozdíl je zvlášť důležitý při rekonstrukcích nebo u dřevostaveb. Krytina se lisuje se z nekonečného pásu plechu o šířce 1 m, což umožňuje vyrobit tabuli přesně na rozměr vašeho krovu. Navíc plechovou tašku lze montovat na nízké sklony již od 14°. Svůj dům budete mít pod střechou během několika dní, bez odpadu a průběžného zakrývání.

 

 

20 barev pro váš dům

Barevná povrchová úprava z Polyesteru nebo HB Polyesteru nejen chrání ocelové jádro před korozí, ale také krytině dodává na atraktivitě z hlediska možnosti kombinování barev střechy s fasádou, okapy atd. Odvážné i tradiční barevné kombinace si můžete vyzkoušet na stránkách www.okapyprovas.cz nebo www.lindab.cz, kde také naleznete kontakty na nejbližšího prodejce v okolí vaší stavby.

 

Výhody taškové tabule Lindab Topline:

-         Životnost 40-60 let se zárukou 15 let.

-         Více než 20 barevných odstínů v lesklé i matné úpravě.

-         Nízká hmotnost – 5 kg/ m2.

-         Výška vlny 42 mm.

-         Bezpečností dvojitá vodní drážka pro odvod vody.

-         Rychlá montáž, která trvá jen několik dní.

-         Vhodná pro novostavby i starší objekty.

-         Ušetříte čas i peníze na laťování.

-         Cenové nabídky včetně kladečského plánu zdarma.

-         Rychlá dodávka a profesionální servis.

 

LindabTopline se dodává v pásech o stavební šířce 1 m a délce podle potřeb a přání zákazníka, max. 6,14 m.

 

Nízká hmotnost je jednou z hlavních výhod krytiny LindabTopline. V případě novostavby lze díky tomu ušetřit na dimenzi krovu a základů značné finanční prostředky. V případě starších budov pak

šetří náklady na rekonstrukci krovu.

 

Barvu krytiny LindabTopline je možné vybírat z více než 20barevných odstínů, lesku i matu a dvou typů povrchových úprav - Polyester a HB Polyester. Nově jsou v nabídce barevné odstíny stříbrná metalíza, béžová, bílá a světle šedá. Tato pestrá škála umožňuje krytinu barevně sladit s omítkou, okenními rámy, okapovým systémem, nebo okolní zástavbou a tím lze vytvořit esteticky dokonalý celek.

 

Krytina je profilována do tvaru klasických skládaných tašek. Výška vln 42 mm je důležitým aspektem výrobku, neboť kromě plastického dojmu, který věrně napodobuje tašky, výrazně ovlivňuje tuhost pásů. To zajišťuje, že se při montáži krytina méně prohýbá a neláme se.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy