Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  02.10.2008 14:58:33

Kooperativa k povinnému ručení nabízí zdarma živelní pojištění, pojištění pobytu v nemocnici a další výhody

Širokou paletu výhod a nadstandardních služeb připravila pro motoristy letos na podzim Kooperativa – druhá největší pojišťovna na českém trhu. Kromě tradičního živelního pojištění vozidla nabídne Kooperativa novým i stávajícím klientům jako úplnou novinku pojištění pro případ hospitalizace – rovněž zdarma. „Chceme jít cestou atraktivních doplňkových služeb a výhod. Podle našich výzkumů a zkušeností se klienti již neorientují výhradně podle ceny, ale podle šíře a kvality pojištění. Připravili jsme proto dvě významné výhody, které od nás k povinnému ručení dostanou – živelní pojištění vozidla a pojištění pro případ hospitalizace,“ uvádí ředitel úseku pojištění vozidel Kooperativy Jiří Filla.

 

Kooperativa bude i nadále poskytovat k povinnému ručení živelní pojištění zdarma. Kromě toho obdrží stávající i noví klienti poukaz na pojištění pro případ hospitalizace. Každý zákazník bude poté, co poukaz aktivuje u svého obchodního zástupce či v některém z obchodních míst pojišťovny, zdarma jeden rok pojištěn – Kooperativa za něj uhradí poplatky za hospitalizaci následkem úrazu nebo nemoci (60 za den). „Toto pojištění platí pro případ jakékoli hospitalizace, nikoli pouze v důsledku dopravní nehody. Od Kooperativy tak získáváte jediné povinné ručení, které chrání nejen vaše auto, ale i vás,“ vysvětluje Filla.

 

Unikátní živelní pojištění se vztahuje na rizika povodeň, záplava, úder blesku, vichřice, krupobití, sesuv půdy, lavina, pád stromu či stožáru a požár. „Když vichřice Emma počátkem roku lámala stromy, tuto výhodu ocenily stovky našich klientů, kterým Kooperativa v rámci povinného ručení zaplatila za škody způsobené orkánem Kyrill přes 10 milionů korun,“ doplnil Filla.

 

Kooperativa rovněž nabízí vysokou rychlost a kvalitu likvidace škod. „Stále platí náš zcela konkrétní závazek, že do tří hodin od nahlášení pojistné události z pojištění vozidla se s klientem spojí naši pracovníci a situaci s ním vyřeší. Jaká pojišťovna skutečně je, poznáte v zásadě až ve chvíli, kdy ji potřebujete. Tento fakt si my v Kooperativě velmi jasně uvědomujeme,“ zdůraznil Filla.

 

Další zajímavou novinkou je možnost získat celoroční kartu cestovního pojištění s výraznou slevou – klient, který má povinné ručení od Kooperativy, za ni zaplatí 600 oproti standardním 2340 . Za samozřejmost rovněž Kooperativa považuje nadstandardní asistenční služby pro své klienty. Při obtížích v zahraničí to například znamená, že klienti mají nárok na bezplatné uskladnění a ostrahu vozidla až na dobu sedm dní a do 13 eur za den v zahraničí při poruše i nehodě. Dále mají nárok na ubytování řidiče a spolucestujících až do částky 50 eur na osobu či zprostředkování cizozemské hotovosti v případě potřeby.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688