Vanu nebo sprchový kout?

Vanu nebo sprchový kout?

 

Každý by si rád užil koupání i sprchování, ale pokud je prostor koupelny menší, než bychom potřebovali, obvykle volíme raději vanu. V té se můžeme i sprchovat, kdežto ve sprchovém koutu se nevykoupeme!

 

Pohodlné sprchování vstoje ve vaně si užijete díky nové asymetrické P-vaně Subway od Villeroy & Boch, která kombinuje sprchovou vaničku a vanu v jednom. Díky praktickému tvaru „P“ a  rozměrům pouhých 170 x 75 cm představuje atraktivní řešení s překvapivě prostornou sprchovou zónou a je tak ideální pro menší koupelny. Objem vany včetně 1 člověka je 215 l. Vana je dodávána v levé i pravé variantě včetně panelu a sprchové zástěny. Cena vany je od 23.920,- bez DPH a je možné ji za příplatek doplnit o masážní systém. Vybírat můžete z lesklé i matné varianty.

  

Stejně jako ostatní modely Subway, které se vyrábí v obdélníkové, šestiúhelníkové a oválné variantě a také jako rohové vany (s rohem i bez) i jako skosená varianta pro pravou i levou ruku, je i tato asymetrická vana vyrobena z vysoce kvalitního akrylu, může se pochlubit čistým designem a dobře skrytými funkcemi a představuje vynikající poměr cena/kvalita.

 

Koupelnová kolekce Subway patří k  nejprodávanější v moderní historii firmy Villeroy & Boch. Úspěch slaví již od svého uvedení v roce 2003 na vropských i zámořských trzích ve všech 125 zemích, kde se značka prodává. Méně je více, taková je devíza tvarově dokonalého ztvárnění. Kolekce Subway svým puristickým, přímočarým a moderním designem uvádí tuto zásadu v život. Úspěch kolekce také spočívá v její mimořádně příznivé ceně. Subway pro mnoho zákazníků znamená vstup do světa Villeroy & Boch. V letošním roce se úspěšná kolekce Subway rozšířila o řadu akrylátových van a sprchových koutů z oblasti wellness. Dnes je tak v nabídce již 17 typů (rohové, obdélníkové,oválné,offsetové – zúžená v prostoru pro nohy), z toho 13 novinka 2007 a 1 novinka 2008 - vana se sprchových koutem ve tvaru P.

 

K dostání u autorizovaných prodejců značky Villeroy & Boch - např. koupelnová studia SYKORA HOME, PTÁČEK, KREINER EXKLUSIV.

 

www.villeroy-boch.com

 

 

Villeroy & Boch v Česku a na Slovensku

 

V letošním roce (2008) slaví firma 260 let od založení. Hlavní sídlo koncernu se nachází v Mettlachu na Sáře, v trojúhelníku mezi Německem, Lucemburskem a Francií. V Německu je V&B vůbec nejstarší rodinnou firmou.

Divize koupelen a wellness a dlažby v Česku prodává výrobky nejvyšší kvality již od roku 1990. Podle nedávného výzkumu (Consult Research) zaujímá značka Villeroy & Boch s více první místo v prodejích v prémiovém segmentu, na kterém se podílí více  než dvaceti procenty. V současné době tvoří prodejní síť  třicet obchodních partnerů po celé ČR a na Slovensku. Regionálním manažerem pro Česko a Slovensko byl v prosinci 2006 jmenován Gerhard Prior (původem z Německa), který má dlouholeté marketingové zkušenosti z mezinárodních společností. Obchodní zastoupení zajišťuje Vladimír Polášek, který pro značku pracuje od jejího vstupu na český trh.

 

Divize stolování  v Česku a Slovensku funguje od roku 1998, resp. 2002 a související divize Promotion & Incentives od roku 2005. Výrazné zlepšení kultury stolování v oblasti východní Evropy v posledních letech, ale i širší povědomomí o značce, umožnily otevření 10 prodejen v Čechách a 2 na Slovensku. Na otevření dalších prodejen v obou státech se intenzivně pracuje. Obchodní zastoupení obou divizí zajišťuje od počátku roku 2006

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy