Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Reality  |  28.06.2007 13:53:53

Polysan a Sapho uvádění skleněné koupelny

Skleněná umyvadla nejen pro milovníky designu

 

Koupelna představuje pro každého důležité zázemí a místo soukromí. Do jejího zařízení jsme ochotni investovat nemalé částky peněz i času, jen abychom se zde cítili příjemně a bezpečně. Jednou z nejpoužívanějších a nejdůležitějších součástí vybavení koupelny je umyvadlo. Jeho výběru by měl každý věnovat zvláštní pozornost a vybrat takové, které bude vyhovovat potřebám jeho uživatelů i prostorovým dispozicím koupelny. Dnešní designéři navrhují umyvadla různých tvarů, barev i možností instalace, jen málokdy však výrobci sáhnou po jiném materiálu než je porcelán. Společnost Sapho nabízí unikátní kolekci skleněných umyvadel Krziemen a Regatza, která díky svému čistému designu a vlastnostem skla skvěle zapadnou do stylu moderních koupelen.

 

Skleněná umyvadla kolekce Krzemien a Regatza jsou vyrobena z tvrzeného skla, které vyniká širokými možnostmi využití na poli designu i ojedinělými fyzikálně-mechanickými vlastnostmi. Svým technologickým zpracováním umožňuje tento materiál plynulé, čisté křivky, jednoduché a zároveň ucelené tvary a splňuje vysoké estetické nároky v pojetí koupelnového vybavení. Na výběr jsou skla čirá, pískovaná, barevná či s efektem mráz. Umyvadla vyrobená z tohoto materiálu se vyznačují zvýšenou odolností proti nevratnému mechanickému poškození jako je poškrábání nebo tvorba trhlinek. Velkým přínosem skleněných umyvadel je jejich snadná údržba, umožněná speciální povrchovou úpravou s obsahem teflonu, která účinně odpuzuje vodu a redukuje tak usazování vodního kamene, prachu a nečistot. Díky tomu na umyvadle nezůstávají nevítané mapy od stékající vody.

 

Pro dosažení dokonalého dojmu z interiéru koupelny nabízí firma Sapho řadu koupelnových doplňků, které vycházejí ze stylu a materiálového zpracování kolekce umyvadel Krzemien a Regatza. Jsou navrženy tak, aby dokonale ladily s umyvadly a mohly být umístěny v jejich bezprostředním okolí pro snadné využití. Díky jednotnému stylu umyvadla a doplňků lze vytvořit ucelené stylové vyznění koupelny. Série Regatza je dodávána včetně přepadové soupravy, sifonu a nerezových podpěr s držákem na ručníky. Řada Krzemien je nabízena v jednoduché i dvojité verzi.

 

Technické parametry:

Regatza

Rozměry 60 x 60 cm

               80 x 60 cm

             100 x 60 cm

Tloušťka skla  19 mm

Krzemien

ALFA 1: 60 x 51 cm, tloušťka skla 15 mm

BETA 2: 73 x 52 cm, tloušťka skla 15 mm

ELIXÍR 1: 38 x 50 cm,  tloušťka skla 12 mm

ELIXÍR 4: 46 x 56 cm,  tloušťka skla 12 mm

SIGMA 3: 60 c 48 cm,  tloušťka skla 15 mm

WING: 71 x 51 cm,  tloušťka skla 15 mm

GAMMA: 120 x 52 cm,  tloušťka skla 19mm (dvojumyvadlo)

KAPPA: 120 x 52 cm,  tloušťka skla 19 mm (dvojumyvadlo)

OMEGA 60: 58,6 x 47,5 cm,  tloušťka skla 12 mm

THETA 2: 100 x 52 cm,  tloušťka skla 15 mm

 

 

Sprchování sluší elegance a jednoduchost

 

Sprchování je dnes samozřejmou součástí relaxace moderního člověka. Ať už po perném dni v práci nebo hodince joggingu, od únavy a namáhání vždy uleví řádná očista. Dnešní koupelny dokáží nabídnout pro účinnou regeneraci organismu řadu způsobů, od běžné vany plné bublinek po luxusní sprchové panely s řadou masážních trysek a dalších relaxačních pomůcek. Pokud se k příjemně teplé a masírující vodě navíc připojí propracovaný a účelný design, budete se jen obtížně odpoutávat od chvilek meditace ve své koupelně. Ideální propojení pohodlí a elegance nabízí nová řada sprchových panelů TOTEM a ANGUL, které na trh uvedl tradiční český výrobce koupelnového vybavení, společnost POLYSAN.

 

Čas strávený osobní hygienou si díky nové řadě sprchových panelů TOTEM a ANGUL můžete osvěžit elegantním designem a přesnou funkčností ovládacích prvků. Hned na první pohled panely zaujmou svou tvarovou čistotou a jednoduchostí ovládání i montáže. Svými tvary si jsou podobní, ale při bližším ohledání jsou rozdíly jasné – TOTEM zaujme zaoblenými rohy a kulatou hlavicí sprchy, ANGUL si získá přízeň milovníků hranatých tvarů a zakončení. Také barevné zpracování těla sprchového panelu nabízí varianty dvanácti dezénů, od laminátových s imitací buku, kokosu nebo mahagonu, které mají pro vyšší odolnost v sobě zabudované dva hliníkové plechy, po bezpečnostní skla v odstínu champagne, světle modré či metalické cihlové.

 

To nejdůležitější na každém sprchovém panelu představuje funkčnost jednotlivých částí. V obou nových typech panelů firmy POLYSAN jsou zabudovány trojcestné přepínače vody, vybrat si tak lze z ruční nebo hlavové sprchy a bočních trysek. Ty navíc nabízejí možnost nastavení směru proudu vody. Samozřejmostí sprchového panelu TOTEM i ANGUL jsou termostatické hlavice s dětskou pojistkou, která účinně zabrání možnému opaření vašich ratolestí. Hlavová sprcha s průměrem 20 centimetrů u obou panelů zajistí dostatečný záběr dopadu blahodárných kapek

na unavené tělo.

 

Z praktického hlediska oceníte jednoduchost montáže, sprchové panely jsou připraveny zaujmout své místo v kterékoliv koupelně, ať už na stěně nebo v rohu místnosti. Bez zbytečných oprav či výměn se obejde kovová hadice ruční sprchy s dvojitým obmotáním, které prodlužuje její životnost. Pro pohodlné odkládání šamponů a sprchových gelů slouží integrovaná skleněná polička. Použité materiály sprchové řady TOTEM a ANGUL potěší také při pravidelném úklidu koupelny, laminátový povrch stejně jako bezpečností sklo vyžadují minimální péči a zároveň si stále uchovávají svůj bezchybný vzhled.

 

Technické parametry:

 

Rozměry  125 x 21 cm

Šířka hlavové sprchy  20 cm

Min. tlak vody  1 bar

Max. tlak vody  8 bar

Max. Teplota vody na vstupu  80°C

Regulace teploty  od 20°C do 60°C













K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688