Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  28.05.2007 10:10:22

Kurzy angličtiny v zahraničí nejsou levné, ale jsou nejúčinnější

Cestovní kancelář Pavlátová Studium.cz nabízí studium angličtiny v zahraničí již více než 10 let.V její nabídce jsou kurzy všech úrovní od začátečníků po velmi pokročilé. Pokud někdo vlastní mezinárodní zkoušku z angličtiny na úrovni FCE, potom mu tato kancelář může nabídnout pomaturitní nebo vysokoškolské studium v anglickém jazyce rovněž v zahraničí. Ale zpět k angličtině, v nabídce jsou kurzy obecného jazyka, obchodní angličtiny, přípravné kurzy ke zkouškám a speciálně zaměřené kurzy např. pro právníky, lékaře, bankéře nebo obchodníky. Vhodný kurz by si vybral i HR manažer, novinář či asistentka.

V nabídce kanceláře Pavlátová Studium.cz jsou rovněž kurzy angličtiny pro žáky základních škol, studenty středních a vysokých škol. K nejoblíbenějším patří stáže v oborech jako je cestovní ruch nebo marketing a potom také aktivní dovolená s angličtinou u moře a dětské prázdninové tábory v anglicky mluvících zemích.

Proč se paní Drahoslava Pavlátová rozhodla podnikat v tomto oboru? Od základní až po vysokou školu jí všichni učitelé hodnotili jako jazykově nadanou a ona sama chtěla být učitelkou, ale u tohoto povolání nevydržela dlouho, protože se rozhodla zdokonalit si svoji angličtinu studiem v zahraničí. Do zahraničí již odjížděla s podnikatelským záměrem, pomáhat svým budoucím klientům s organizací výjezdu do zahraničí za účelem studia. Její odpověď je tedy jednoznačná: sama na sobě jsem si vyzkoušela, že organizace studia v zahraničí vyžaduje spoustu času, ale výsledky jsou k nezaplacení.                                   

Zahájit činnost agentury nebylo v devadesátých letech nijak těžké, stačilo ohlásit živnost volnou a mít vlastní zkušenosti ze studia v cizině. Po vstupu do Evropské unie se postupně stále více začínají chránit práva spotřebitelů a studium v zahraničí je regulováno Ministerstvem místního rozvoje a musí být získána koncese na provozování specializované cestovní kanceláře. Na českém trhu stále ještě funguje pololegálně řada drobných zprostředkovatelů, kteří nesplňují zákonem dané podmínky pro podnikání v oborech tak náročných jako jsou zahraniční školství a cestovní ruch.

Ano, kurzy angličtiny v zahraničí nejsou levné, ale jsou účinné. Pochopitelně, že úplný začátečník nemůže čekat, že se za měsíc v Anglii, Irsku nebo na Maltě, začne živit jako překladatel nebo tlumočník. Pokroky však sám na sobě uvidí a záhy zjistí, že se jedná o vhodnou investici do vlastního celoživotního vzdělávání.

Zahraniční školy, které spolupracují s kanceláří Pavlátová Studium.cz, se nacházejí v atraktivních lokalitách všech států, kde je angličtina úředním jazykem a kde se s angličtinou pojí minulost i současnost života jejích obyvatel. Kurzy angličtiny v anglicky mluvících zemích jsou spojeny s poznáním reálií jednotlivých zemí a kulturními tradicemi těchto území. Většina zaměstnanců škol mluví několika jazyky a jsou Vám k dispozici od rána do večera! Školy Češi navštěvují v omezené míře – své partnery kancelář vyhledává s důrazem na národnostní složení studentů a mnohdy je jediným zastoupením na našem území a s přihlédnutím ke službám, které poskytují nejenom studentům, ale rovněž svým partnerům.

Role zprostředkovatele zahraničního studia je velmi náročná na odborné znalosti, organizační dovednosti a schopnost komunikace jak se školami v angličtině, tak s klienty v jejich rodném jazyce.

Klientům kancelář Pavlátová Studium.cz nabízí osobní schůzku, při které odborné konzultantky provedou analýzu potřeb uchazeče a podělí se o vlastní zkušenosti, popř. poskytnou reference.  Schůzkou se k ničemu nezavazujete, naopak motto kanceláře zní:

 

„Ceníme si každého studenta a snažíme se všem vyhovět! Chápeme, že je někdy těžké opustit své blízké a vydat se studovat do zahraničí, třeba i na krátkou dobu, a proto chceme, aby se každý náš student cítil vítaný a spokojený.“

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688