Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Práce  |  25.05.2007 12:12:34

Ocenění AXA Zaměstnavatel roku 2007 zná své vítěze

Pátý ročník ocenění AXA Zaměstnavatel roku bude vyhlášen dnes v 19 hodin v hotelu Marriott Prague. Nejcennější titul AXA Zaměstnavatel roku 2007 získala společnost Glaverbel Czech a.s., člen skupiny Glaverbel. Nejžádanějším zaměstnavatelem roku 2007 se stala společnost Telefónica O2 Czech Republic a.s.

 

Ocenění Zaměstnavatel roku bude letos vyhlášeno v 8 kategoriích. Speciální ocenění bude vyhlášeno v samostatné 9. kategorii. Tuto cenu získává v letošním roce Kooperativa, pojišťovna, a.s. a jedná se o ocenění v kategorii Nejdynamičtější společnost roku 2007. V rámci vyhlášení výsledků celostátního kola budou rovněž vyhlášeni vítězové ocenění AXA Zaměstnavatel regionu 2007 pro kraj Praha. Na třetím místě se umístila společnost RWE Transgas, a.s., na druhém místě společnost Skanska CZ a.s. a vítěznou příčku obsadila společnost Česká spořitelna, a.s.

 

Celostátnímu kolu ocenění AXA Zaměstnavatel roku předchází ocenění AXA Zaměstnavatel regionu, které  je vyhlašováno ve všech krajích České republiky. V letošním roce bylo vyhlášeno celkem ve třech regionech: 29. března v Pardubicích, 11. dubna v Českých Budějovicích a 27. dubna 2007 v Brně. Vítězové jednotlivých regionálních kol postupují do celostátního kola na základě předem stanoveného počtu mandátů. Počty mandátů byly stanoveny na základě počtu zaměstnanců v jednotlivých krajích – dle údajů ČSÚ.

 

V letošním roce bude rovněž vyhlášena kategorie CzechInvest Progresivní Zaměstnavatel roku, která je určena pro malé a střední podniky s počtem zaměstnanců do 250 osob. Pro letošní rok se vítězem stala společnost B. Braun Medical s.r.o. V kategorii Microsoft Zaměstnavatel bez bariér zvítězil Český rozhlas.

 

Další kategorií, která obohatí škálu vyhlašovaných je kategorie The Most Desired Company 2007. Garantem této kategorie je studentská organizace AIESEC. V této kategorii volí studenti vysokých škol společnost, ve které by chtěli po skončení studií pracovat. Vítězem této kategorie se v letošním roce stala Komerční banka, která opět potvrdila v této kategorii své prvenství. 

 

V kategorii Nejžádanější Zaměstnavatel roku 2007 hlasuje veřejnost prostřednictvím webových stránek nebo zasláním sms na telefonní číslo 736 305 305. Vítězem kategorie je v letošním roce společnost Telefónica O2 Czech Republic, a.s.

 

Ocenění Personální projekt roku získává společnost Airproducts spol. s r.o. s projektem Antistresový program pro zaměstnance společnosti Airproducts.

 

V rámci doprovodného programu ocenění budou dále prezentovány další personální projekty, které byly napříč ČR vyhodnoceny v rámci doprovodného programu ocenění jako nejlepší.  V letošním roce bude v rámci doprovodného programu prezentováno celkem 7 personálních projektů, které postoupily z jednotlivých regionálních kol. Jsou to:

 

Air products – Antistresový program pro zaměstnance

B. Braun Medical – Projekt Katedra

PriceWaterhouseCoopers – Support staff academy

AL INVEST Břidličná – Vzdělávání a rozvoj profesních skupin střední management

Novem Car Interior Design – Snížení nemocnosti

Tesco - Integrace z pohledu lidských zdrojů

TI Automotive Czech – Klub TI žen aneb jak motivovat ženy po padesátce

 

Více informací naleznete na www.zamestnavatelroku.cz.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář








Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688