Inzerce (AliaWeb)
Oznámení  |  01.12.2006 10:00:00

Oficiální sdělení: Oznámení Eltop Plzeň, a. s.

Titulek: Aliaweb


Eltop Plzeň, a. s., se sídlem Purkyňova 25/1008, Plzeň, IČO 45351724

Návrh smlouvy o koupi akcií

určený vlastníkům akcií společnosti Eltop Plzeň, a.s.

 

1.       Společnost Eltop Plzeň, a.s. se sídlem Plzeň, Purkyňova 25/č.p.1008, PSČ 301 36, IČ: 453 51 724, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl B, vložka 268 (dále jen „navrhovatel“) oznamuje, že v souladu s rozhodnutím valné hromady o odkupu vlastních akcií ze dne 30.6.2005 předkládá návrh na uzavření smlouvy o koupi akcií.

2.       Navrhovatel podle ust. § 276 a násl. Obchodního zákoníku (dále jen „ObchZ“) činí tento návrh smlouvy o koupi akcií (dále jen „ návrh“). Navrhovatel nemá ve svém majetku žádné vlastní akcie, na něž se tento  návrh vztahuje.

3.       Navrhovatelem je společnost Eltop Plzeň, a.s. se sídlem Plzeň, Purkyňova 25/č.p.1008, PSČ 301 36, IČ: 453 51 724, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl B, vložka 268. Tel. číslo: 723 982 154.

4.       Označení akcií na něž se tento návrh vztahuje (dále jen „akcie“):

-          emitent:                        Eltop Plzeň, a.s.

-          druh:                            kmenové

-          forma:                           akcie na majitele

-          podoba:                        listinné

-          jmenovitá hodnota:            300,- Kč

-          návrh se vztahuje na koupi nejvýše 830 kusů akcií

5.       Cena za 1 akcii o nominální hodnotě 300,- Kč: je stejná pro všechny akcionáře a činí 100,- (jednosto korun českých).

6.       Způsob oznámení o přijetí návrhu: Oznámení o přijetí návrhu učiní zájemce zasláním na adresu navrhovatele: Plzeň, Purkyňova 25/č.p.1008, PSČ 301 36. Oznámení o přijetí návrhu musí obsahovat: prohlášení zájemce, že bezpodmínečně přijímá tento návrh; jméno a příjmení (obchodní firmu), bydliště (sídlo) a rodné číslo (IČ) zájemce; identifikaci cenného papíru (obchodní firma emitenta, IČ, jmenovitá hodnota akcie) a počet nabízených akcií; způsob vyplacení ceny, příp. číslo bankovního účtu; čestné prohlášení, že nabízené akcie nejsou zastaveny nebo jinak zatíženy právy třetích osob a že od nich nebyla oddělena žádná samostatně převoditelná práva; vlastnoruční podpis zájemce (resp. osoby, která je oprávněna jej zastupovat, včetně plné moci, na základě které je zástupce zastoupen). Smlouva o koupi akcií bude uzavřena dnem doručení vyplněného oznámení o přijetí návrhu navrhovateli v rozsahu uvedeném v oznámení při respektování podmínek tohoto návrhu (způsobem podle § 276 ObchZ).

7.       Doba závaznosti veřejného návrhu: do 31.12.2006 nebo do nabytí výše uvedeného počtu akcií (dle bodu 4). Při převisu nabídky nad poptávkou bude brán v potaz datum a čas přijetí veřejného návrhu a k akceptacím veřejného návrhu došlým po nabytí výše uvedeného počtu akcií (bod 4) navrhovatelem již nebude přihlíženo (časová priorita při uzavírání smluv).

8.       Postup při převodu akcií a podmínky placení ceny: Převod akcií bude proveden jejich předáním pověřenému zástupci navrhovatele. Akcionářům bude vyplacena kupní cena za převedené akcie nejpozději do 60 dnů od uzavření smlouvy a to buď bezhotovostním převodem na určený účet nebo poštovní poukázkou na adresu příjemce návrhu.

9.       Odvolání přijetí veřejného návrhu a odstoupení od smlouvy: Každý, kdo přijal návrh, je oprávněn jeho přijetí odvolat do doby, než došlo k uzavření smlouvy. Zájemce, který přijal návrh může od smlouvy odstoupit jen do uplynutí doby závaznosti návrhu. Oznámení o odvolání přijetí návrhu nebo odstoupení od smlouvy musí mít písemnou formu, musí být opatřeno úředně ověřeným podpisem zájemce a doručeno navrhovateli. Smluvní strany si v případě odstoupení vrací plnění, které již bylo poskytnuto a to do pěti dnů ode dne odstoupení od této smlouvy.

10.   Záměry navrhovatele: Navrhovatel neplánuje v nejbližší době žádné významné změny týkající se činnosti společnosti, zaměstnanců, ani podmínek zaměstnanosti.

11.   Zdroje a způsob financování: Zdrojem financování kupní ceny jsou vlastní zdroje navrhovatele.

 

Představenstvo Eltop Plzeň, a.s.




K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688