Buďte „in“ s TENDENCÍ!

Zajímáte se o design a rádi máte ve svém bytě nebo domě to nejlepší a nejzajímavější? Pokud chcete načerpat inspiraci, přijďte se podívat na veletrh, kde si veškerý nábytek můžete nejen prohlédnout, ale i „naživo“ vyzkoušet. Veletrh se právem může pyšnit největším počtem nábytkářů, výrobců a dodavatelů osvětlení a dekorací. Na ploše kolem 20 000 m2 bude vystavovat více než 400 firem. Kromě již tradičních vystavovatelů se letos Tendence zúčastní řada nových prestižních firem, mezi kterými jsou např. Hanák nábytek, Brik interiér, Böhm Jihlava, Colosseum a další.

A to není všechno. Tendence má ještě něco navíc. Každoročně představuje zajímavé novinky celostátního charakteru, z nichž některé jsou nominovány do letošního projektu TOP TEN. Této prestižní soutěžní přehlídky o „Top“ produkt z různých oborů, jakými jsou nábytek, elektrické spotřebiče, dekorace a bytové doplňky, se mohou návštěvníci veletrhu aktivně zúčastnit formou hlasování. Již na začátku září budou všechny novinky zveřejněny!

Tendence také reaguje na moderní trendy v bydlení. V poslední době žije ve velkoměstech stále více tzv. „singles“.  Přední designéři vám předvedou, jak si se Single byty dokáží poradit a předvést tak své umění při různorodém řešení ukázkových interiérů.


Největší komplex veletrhů v ČR zaměřený na vybavení interiérů:

Tendence – Gastroset – Wellness Balnea

Více než 500 firem na ploše 30.000 m2

5.-8.10.2006, Praha PVA Letňany

www.tendence.eu

Soutěž o vstupenky na TENDENCE 2006 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Aktuální téma