Petr Hanisch (AliaWeb)
Osobní finance  |  20.06.2006 14:47:39

Letní burzovní hra ATLANTIK FT přiláká denně více než 1000 hráčů

 

Od 1. května byla spuštěna Letní burzovní hra ATLANTIK FT, která má téměř 22 000 hráčů. Každý den hru navštíví okolo 1 000 návštěvníků. Řádně zaregistrovaní hráči hrají o denní a celkové výhry v hodnotě přes 250.000 . Hra končí k 30. září 2006.

 

Letní burzovní hra ATLANTIK FT je pokračováním Burzovní hry ATLANTIK FT. Za tři roky jejího provozování bylo odměněno celkem 282 investorů, kteří obdrželi ceny v hodnotě více než půl milionu korun. V Letní burzovní hře ATLANTIK FT bude za 5 měsíců jejího trvání odměněno 113 investorů, kteří obdrží ceny v hodnotě přesahující 250.000 .

 

„Tentokrát má možnost vyhrát nejen ten, kdo zvolí úspěšnou investiční strategii, ale i ten, kdo se mezi 15 a 16 hod. přihlásí do burzovní hry. Vyhrává se každý všední den. V pondělí, ve středu a v pátek hrajeme o slevu na zájezd od specialisty na moře Cestovní kanceláře FISCHER, v úterý o předplatné ekonomického týdeníku Profit či Czech Business Weekly a ve čtvrtek lze vyhrát nulový vstupní poplatek při nákupu fondů ABN AMRO Asset Management od společnosti Atlantik - Kilcullen Asset Management,“ informovala Dagmar Adamcová, tisková mluvčí společnosti ATLANTIK FT.  

 

Budou odměněni i tři Investoři léta 2006, kteří dokáží svých 10.000 USD v průběhu hry co nejlépe zhodnotit. Na vítěze čeká otevřený manažerský kurz u CMC MBA School v Čelákovicích v hodnotě 60.000 . V prázdninové Letní burzovní hře samozřejmě nesmí chybět dovolená, která je zastoupena hned dvakrát. Investor z druhého a třetího místa si vybere dovolenou od Cestovní kanceláře FISCHER.

 

22 000 zaregistrovaných hráčů svědčí o růstu nových investorů, kteří se chystají zhodnotit své finanční prostředky prostřednictví internetové aplikace eBroker. Zájem o investování na kapitálových trzích je pro investory stále zajímavější. Společnost ATLANTIK FT oznámila za rok 2005 nárůst počtu klientů o téměř 50 %. Hra je demo verzí internetové aplikace ATLANTIK eBroker, se kterou lze obchodovat na amerických burzách NYSE, NASDAQ, AMEX a dalších. V rámci evropských trhů je možné obchodovat v Německu na burze XETRA, ve Švýcarsku na Swiss Exchange a VIRT-X a ve Velké Británii a Irsku na London Stock Exchange.

 

ATLANTIK FT je od roku 1993 na českém trhu jedním z největších nebankovních obchodníků. Mezi nimi měl za rok 2005 nejlepší hospodářský výsledek.  Je tvůrcem trhu všech českých akcií v systému SPAD a má přímý přístup na největší akciové trhy v USA a Evropě. Obchodování je možné přes makléře nebo pomocí internetové aplikace ATLANTIK eBroker na adrese http://ebroker.atlantik.cz/. Díky členství v síti Auerbach & Grayson může společnost obchodovat na více než 91 akciových trzích a využívat analýzy více než 6 000 společností, které napomáhají při obchodování, správě aktiv a vyhledání investičních příležitostí.

Kontakt:

Dagmar Adamcová

ATLANTIK finanční trhy, a. s.

tel. 225 010 256

press@atlantik.cz, www.atlantik.cz

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688