Věra Stárová (GfK-Praha)
Obchod a služby  |  05.05.2006 15:02:48

Fleet Europe Forum/Fleet Management 2006 - fleetovou událost roku navštívilo přes 200 odborníků z celého světa


Tradiční konference Fleet Management 2006 byla letos mimořádně spojena se setkáním mezinárodních špiček fleetového trhu - Fleet Europe Forum. Obě události proběhly v pražském hotelu Hilton ve dnech 24. a 25. 4. a na jejich organizaci se podílely INCOMA Consult a firma MMM, vydavatel odborného časopisu Fleet Europe. Obou konferenčních dnů se zúčastnilo více než 200 odborníků z celé Evropy, zastoupeno bylo celkem 17 zemí – kromě ČR bylo nejvíce delegátů z Německa, Belgie, Holandska, Polska, Slovenska, Švýcarska, Turecka a UK.

První den konference byl věnován pohledu nejvýznamnějších hráčů na trhy střední a východní Evropy. Mezi vystupujícími byli reprezentanti globálních firem, kteří představovali názory různých hráčů na trhu - provozovatel fleetu, dodavatel služeb fleet managementu, dodavatel vozů a poradce v oblasti fleet managementu. Největší pozitivní ohlas mezi účastníky vzbudil příspěvek pana Johanna Verboise ze společnosti Toyota Motor Europe, který vystoupil s velmi praktickým a názorným rozborem problematiky TCO (jasně strukturovaná, transparentní prezentace / informace přínosné pro všechny zúčastněné, interaktivní způsob přednesu). Vnímání regionu CEE z pohledu jeho i dalších řečníků je velmi pozitivní, dle jejich názoru lze očekávat rychlý růst poptávky po relevantních službách i produktech, což učiní trhy CEE ještě atraktivnější pro další hráče v oboru. Odpolednímu programu dominovala panelová diskuse navazující na prezentované výsledky exkluzivní analýzy situace na fleetových trzích v regionu střední Evropy, která byla pod vedením MMM vypracována globálním dodavatelem marketingových znalostí – společností GfK.

Mezi prvním a druhým dnem konference se konal společenský večer v Kaiserštejnském paláci, jehož součástí bylo i vyhodnocení projektu Green Run, organizovaného hlavním partnerem konference, firmou Toyota Motor Europe. Zájem účastníků o tento společenský večer byl eminentní a nechyběl na něm nikdo z významných hostů konference.

Druhý konferenční den se zaměřil na problematiku řízení firemních parků v České republice.
Velkou pozornost vzbudil zejména příspěvek R. Kotála, který analyzoval dopady nového silničního zákona do oblasti řízení fleetů a upozorňoval na určitá konkrétní rizika pro firmy. Druhým nejlépe oceněným řečníkem byl J. Šipan, který poutavým způsobem při použití četných podkladů z ČR i zahraničí analyzoval rizika spojená s podceněním péče o pneumatiky a přednesl řadu praktických doporučení vedoucích ke zvýšení bezpečnosti a zlepšení ekonomiky provozu. V odpolední části pak zazněly případové studie českých fleet managerů s konkrétními řešeními pro různé typy firem. Mnozí zahraniční účastníci, přítomní i po druhý den konference, tak odjížděli s konstatováním, že region CEE je velmi vhodný pro jejich obchody, neboť se zde řeší v zásadě identické problémy jako ve vyspělejších částech Evropy.

Přestože příprava této konference byla pro organizátory obrovskou výzvou, v těchto dnech již můžeme konstatovat, že akce se dle vyjádření účastníků podařila k jejich vysoké spokojenosti a organizátoři nasbírali řadu inspirací pro další pokračování specializovaných akcí podobného typu.

Konference se uskutečnila díky podpoře mnoha partnerů v čele se Zlatými partnery – společnostmi Eurotel, Toyota Motor Europe a CFC Solutions.

Bližší informace o této události naleznete na adrese www.fleetmanagement.cz


On-line Shop
- prodej dovolených, stavebního spoření a hypoték, PF a připojení k internetu

Pro bližší info klikněte na malé obrázky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

07.06.2017Tour de Fleet 2017 míří do Mostu Radek Stolář (Kurzy.cz)
12.04.2017Tour de Fleet 2017 startuje 20. dubna Radek Stolář (Kurzy.cz)
25.10.2016Fleet Festival Praha završil Tour de Fleet 2016 Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
02.09.2016Tour de Fleet 2016 jde do podzimní části Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
18.05.2016Den s Fleetem v Mostě – přidejte se! Jiřina Kavková (Kurzy.cz)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688