Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  18.08.2005 13:08:38

Skanska postaví ve Stodůlkách Maják

Bytové domy Harmonie ve Stodůlkách budou již brzy dokončeny dostavbou posledního plánovaného objektu – velmi originálního a opravdu nepřehlédnutelného desetipatrového výškového domu nazvaného Maják. Jeho výstavba započne v nejbližší době, prodej jedenapadesáti bytů, které Maják nabízí, již Realitní kancelář Skanska zahájila. Pro suchozemce neobvyklý název má svou logiku – mnohým majitelům bytů se bude otevírat výhled na nedaleké jezírko

Na čtrnáctého května je od 10ti do 17ti hodin připraven Den otevřených dveří Bytových domů Harmonie. V již dokončených budovách zbývá k okamžitému nastěhování čtrnáct posledních bytů, které bude možno navštívit. Ti, kdo si raději počkají na bydlení v Majáku, nechť si zatím alespoň vyzkoušejí výhled, jaký mohou již brzy vlastnit. Na místě totiž bude přistavena hydraulická plošina, která zájemce vyzdvihne do takové výšky, která ukáže v pravdě ptačí perspektivu výhledu z některých bytů. Zájemci mohou získat řadu informací jak o projektu Maják, o Hypotéce Skanska, ale i o dalších projektech na internetové adrese www.skanskareality.cz.

„Osobně považuji Maják za mimořádně architektonicky zdařilý. Celková kompozice je fascinující tím, jak jednoznačně vyjadřuje dynamiku a neklid. Způsob řešení fasády, vystupování a ustupování jednotlivých bloků, to dělá z Majáku stavbu, která změní atmosféru ve svém okolí,“ uvedl výkonný ředitel Divize Project Development společnosti Skanska CZ Jiří Poletín.

Pod domem budou dvě patra garáží, která nabízejí dostatek místa pro odpovídající počet vozů. Byty v Majáku jsou nabízeny ve velikosti vhodné pro bydlení jednotlivce tedy 1 plus kuchyňský kout až po luxusní „velkorodinné“ 5+kk. Bytový dům bude zasazen do parkově upravené plochy, od sousední administrativní budovy ho oddělí pás vzrostlé zeleně.

Okolí domu nabízí mimo jiné park s lavičkami, jezírko, prostor pro procházky a další lákadla. Nedaleko se nacházejí také přírodní parky Prokopské a Dalejské údolí, které jsou ideální pro pěší výlety i cyklistiku. V okolí nechybí mateřská ani základní škola, gymnázium, nemocnice, pošta či dům s pečovatelskou službou. V docházkové vzdálenosti je několik supermarketů, velmi blízko je také Galerie Nové Butovice. Cesta k nákupnímu centru Zličín trvá autem 5 minut.

TZ Skanska CZ


Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688