Kurzy.cz

Láďa Hruška vaří LEVNĚ A CHUTNĚ! Výborná večeře za 3 Kč! RECEPT

Autor: TNBiz (TN.cz)
06.11.2013 19:05:10

Nadívané kuřecí kůže, to je první recept Ládi Hrušky, který se v novém seriálu televize Nova "Vaříme levně a chutně" proměnil na kuchaře.

"První jídlo zní trochu bizarně a nechutně, ale výsledek rozhodně nechutný není. Naší pochoutku jsme dávali ochutnávat i lidem v ulicích a ti si ji pochvalovali," uvedl inspektor Ladislav Hruška.
 


 

Suroviny, které jsou potřeba k uvaření osmi kousků, stály Láďu Hrušku dohromady 25 korun, koření pak našel doma. Jeden závitek z kuřecí kůže tedy vyjde zhruba na 3 koruny a 13 haléřů.
 

Jak uvařit nadívané kuřecí kůže podle Ládi Hrušky
 

Nejdříve na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, poté přidáme na drobno nakrájená játra. Játra můžeme i vynechat. Necháme trochu zchladnout. Posléze vyždímáme namočený chléb v mléce či vodě a přidáme osmaženou cibulku s játry, přimícháme česnek, vejce, osolíme, okořeníme a přidáme nasekanou petrželku. Tím máme hotovou náplň do kuřecích kůží.
 

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Nov2013/1580893.jpg
 

Náplň zamotáme do kuřecí kůže, kterou zvenku osolíme a posypeme grilovacím kořením. Vše dáme do pekáče a podlijeme vodou. Vše pečeme pod alobalem zhruba 15 minut, po této době alobal sundáme a dopékáme ještě dalších 15 minut.
 

 

{fucik_newsletter}

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.


Adresa článku: https://zpravy.kurzy.cz/358555-lada-hruska-vari-levne-a-chutne-vyborna-vecere-za-3-kc-recept/