Kurzy.cz

Pád Futures kontraktu desetiletého T-Note pokračuje i po americké inflaci

Autor: HighSky (HighSky)
16.03.2012 15:12:10

Futures kontrakt desetiletého T-Note dnes slábne o 0,5 d/d na 128,2. Pokles nezastavila ani únorový americký index CPI/CPI bez cen potravin a energií, který potvrdil stabilní mírný cenový růst, jenž byl zvýšen hlavně dynamickým růstem cen energií.

tnote10, dluhopisy


Medvědích signálů začíná rapidně přibývat, po úterním opuštění symetrického trojúhelníku a poklesu pod 100 MA došlo během dvou dnů k odstranění několika podpor Fibonacciho stupnice, 200 MA respektive dolní hranice půl roku obchodovaného poměrně úzkého pásma 129,2-132,3. Další výzvou pro trh tak není nic menšího než hlavní podpora 127,2, tedy cena kotovaná naposled v srpnu respektive říjnu 2011. Oscilátory v předprodaném teritoriu potvrzují klesající trend, intraday rezistence je 129,0.


Významný obrat sentimentu a technického momentu nastal v posledních dnech po obecně solidních datech americké aktivity respektive potvrzení Fedu, že po krůčcích zmírňuje tendenci ultraexpanzivní monetární politiky. Minimálně naznačuje neochotu ji dále posilovat. Nepříznivý fundamentální vývoj může vést k obratu dlouhodobě stále býčího technického vývoje a sentimentu.


Josef Kvarda
Analytik

{fucik_newsletter}
Tyto zprávy pro vás vytváří HighSky Brokers, a. s. .

Adresa článku: https://www.kurzy.cz/zpravy/313781-pad-futures-kontraktu-desetileteho-t-note-pokracuje-i-po-americke-inflaci/