Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Marketing a média  |  05.09.2017 20:37:05

Obchodní centra v Ostravě a Hradci Králové získala nové značky

Především sortiment módy a módních doplňků rozšířily nové značky, které v létě otevřely nebo se během podzimních měsíců chystají otevřít své prodejny v ostravském OC Forum Nová Karolina a OC Futurum Hradec Králové. Obě přední tuzemská obchodní centra spravuje společnost Active Retail Asset Management, s.r.o. (ARAM), která novými akvizicemi pokračuje v letošním velmi úspěšném roce. Ten potvrzují také stoupající obraty a návštěvnost.

"Strategie pronájmů obou center pracuje i s expiracemi nájemních smluv, což nám poskytuje prostor pro aktivní práci s mixem nájemců, možnost jej dále zkvalitnit, představit nové a ekluzivní značky. Průběžně sledujeme světové trendy v retailu a snažíme se je aplikovat v rámci našich center. Obě centra procházejí postupnou proměnou tak, aby zpříjemnila nakupování našich stále náročnějších zákazníků, a držela si pozici lídra v regionu, říká Lenka Matthews, ředitelka pronájmů společnosti Active Retail Asset Management.

Po skvělé odezvě, jaké se dostalo mezi zákazníky rozšířené a modernizované prodejny iStores, se podobných reakcí dočkala i prodejna španělské značky La Chinata, zaměřená na kosmetiku i delikatesy z prvotřídních španělských oliv. Ta v OC Forum Nová Karolina otevřela jednu z prvních poboček v České republice.

Vůbec první kamenný showroom v obchodním centru, jemuž vtiskla současný a nepřehlédnutelný design, v OC Forum zprovoznila tuzemská značka Tonak. Pestré, originální a kvalitní klobouky a další modely pokrývek hlav pro ženy i muže si okamžitě našly klientelu a zjevně zaplnily mezeru na ostravském módním trhu. Český módní design pak podporuje i nabídka nového pop-up storu - Czech Brands.

Obdobná očekávání se vážou k dalším dvěma prémiovým značkám. V polovině září v OC Forum Nová Karolina otevře prestižní butik s módními doplňky, španělský TOUS. Jeho tváří je známá česká modelka Simona Krainová.

O dva měsíce později pak zákazníci uvítají další v Evropě vyhledávaný brand - Le Premier, současně se značkou kvalitních bot Loak. Dalším fashion operátorem se stane Leder Pellicce, jeden z největších prodejců dámských bund a svrchníků ve střední Evropě.

Viditelnými změnami prochází rovněž hradecké OC Futurum. Nejvýznamnější událostí podzimu bude říjnové otevření pobočky kavárenského řetězce Starbucks - úplně první ve východních Čechách.

Také z toho důvodu probíhá v centru relokace jednotek tak, aby návštěvníci i nájemci těžili ze vzájemné synergie spřízněných značek. K posledním přesunům patří Tommy Hilfiger, který se nyní nachází v čelní jednotce v blízkosti značek Gant a Wrangler Lee.

Nabídka OC Futurum Hradec Králové se rovněž během podzimu rozroste o zcela nové nájemce. Ve druhé polovině září otevře pobočka známé značky Mobil Pohotovost.

Exkluzivně ve Futuru otevře prodejnu značka No+Vello (No Mas Vello) - světový lídr v depilaci IPL technologií. Také v tomto ohledu se přímo nabízí napojení na další módní, kosmetické nebo bijou značky v tomto oblíbeném hradeckém centru, které vloni pokořilo hranici 6 milionů návštěvníků.

"Další zkvalitňování nabídky, obnova a doplnění mobiliáře nebo příjemnější provoz se týká food-courtů v obou centrech, stejně jako multikin, které jsou jediné ve velké spádové oblasti. Obé se již dlouhodobě ukazuje jako velký magnet i pro mladou generaci návštěvníků a rodiny s dětmi. Chceme posílit jejich pouta právě k našim obchodním a zábavním centrům, " doplňuje Martin Kubík, ředitel ARAM.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688