Skleník jako pro profíky - seznamte se skleníky jménem Primus

REKLAMA       Inzerce, 3.4.2017
Skleník, přání mnoha zahradníků

Zahradník je duší své zahrady, proto nikdy nelze najít dvě stejné. I vy máte zcela jistě své specifické požadavky a přání, které chcete při výběru svého zbrusu nového skleníku zohlednit. Zda-li se nechcete spokojit s masovou produkcí, seznamte se s tím nejpraktičtějším, co si pro náročně zákazníky odborníci z firmy LIMES Litomyšl s.r.o. připravili. Na českém trhu již působí od roku 1991 a tak mají s výrobou skleníků bohaté zkušenosti.

Luxusní skleník pro každého zapáleného zahrádkáře

Samostatná řada exkluzivních skleníků Primus zaujme veškeré milovníky zahradničení na první pohled. Díky možnosti výběru barevné úpravy kvalitním vypalovaným lakem je každý kus originál, nabídka je tak široká, že si z ní vybere opravdu každý. Díky možnosti úprav konstrukce, jako jsou prodloužené dveře, policový systém, dělené vchodové dveře, se vám bude pokaždé ve vašem skleníku pracovat pohodlně.

Samotná konstrukce skleníku je vyrobena z profilů ze žárově zinkovaného plechu o síle 1 a 1,5 mm. Žádná část konstrukce není dodatečně svařována, takže nikde nedoje k narušení zinkované vrstvy a tím i k předčasné korozi (záruka je poskytována na 10 let). Pro výplň skleníkového profilu je následně použito kvalitní skleníkové sklo s efektem rozptýlení slunečních paprsků. Žádné stínění či natírání již proto není nutné. V nabídce jsou pochopitelně rovněž výplně z odolného polykarbonátu o tloušťce 8 mm, které řadě zahrádkářů lépe vyhovují.

Množství rozmanitého příslušenství ke skleníkům Primus naleznete výhradně u Limes Litomyšl s.r.o. Nechybí ani samostatný policový systém, dvoukřídlové pantové dveře se zámkem, větrací boční okno se žaluziemi nebo například automatický otevírač střešního okna. Za zmínku také rozhodně stojí možnost širokého výběru konečné barevné úpravy skleníku, díky níž si skleník můžete barevně sladit se svoji zahradou. To, že je skleník v barevném provedení, nemá jen estetický účinek. Díky tomu, že konstrukce je ošetřena kvalitním fasádním lakem odolným proti působení UV záření., se životnost konstrukce prodlouží na více než 30 let

Montáž skleníku je snadná, protože jednotlivé komponenty stačí pouze sešroubovat. Využít ale samozřejmě můžete i profesionální montáže odborníky přímo na své zahradě. Připravte se na nadcházející jarní sezónu již teď – se skleníky od LIMES Litomyšl s.r.o. je to jednoduché.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada