Prodej pozemků u Průhonického parku je zahájený

Investiční příležitost: pozemky u Průhonického parku Realitní kancelář Lexxus Norton rozšířila své portfolio prodávaných nemovitostí o 26 pozemků ve velmi atraktivní lokalitě těsně sousedící s Průhonickým parkem. Jednotlivé parcely o velikosti až 3 617 m2 jsou zcela zasíťované a napojené na komunikaci i veřejné osvětlení. Lze na nich proto neprodleně zahájit stavbu rodinného domu podle individuálních představ každého zájemce. Zároveň však mohou díky rostoucím cenám nemovitostí představovat výbornou investiční příležitost.

Pozemky o rozloze 1 650 až 3 617 m2 se rozkládají na jižní straně Průhonického parku, kde volně navazují na stávající zástavbu rodinných domů. Součástí projektu je napojení na kompletní inženýrské sítě, komunikaci a veřejné osvětlení. Budoucí stavebníci proto budou mít okamžitý přístup k vodě, kanalizaci, plynu i elektřině. „Pro pražský trh s nemovitostmi je navíc charakteristický prudký růst cen a nedostatek nových projektů. Jednotlivé pozemky jsou proto vhodné nejen pro individuální výstavbu, ale také jako výhodná investice. Existuje totiž velká pravděpodobnost, že se majitelé parcel dočkají v dohledné době podstatného zhodnocení peněz, které do jejich nákupu vložili. Zejména díky exkluzivnosti této lokality,“ konstatuje Jakub Sedmihradský, Business Development Director Lexxus Norton.

Průhonický park je známá přírodní památka, kterou protéká potok Botič se třemi rybníky. Právě vodní plochy, skalnaté partie, louky a vzrostlá zeleň tvoří místní nezapomenutelnou atmosféru přímo stvořenou pro načerpání síly po náročném pracovním dni. Kromě mnoha odpočinkových zón však zdejší lokalita disponuje rovněž dobrou dopravní dostupností a občanskou vybaveností. 5 km od projektu je vybudovaný nájezd na dálnici D1, po níž se dá dojet do Prahy za cca 15 minut. Za obdobný čas je autobusem dostupná stanice metra C – Opatov. V Průhonicích a přilehlých obcích se nachází zámek, několik restaurací a škol nebo sportovně relaxační centrum OPT Play s hřištěm na tenis, plážový volejbal a minigolf. Za nákupy a zábavou lze vyrazit do obchodní zóny Čestlice.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy