Deštník pro váš dům, ochrana před plískanicemi

Screenové rolety stíní i chrání

Podzim, to není pouze jedno z nejkrásnějších období v roce plné nádherných barev, ale také čas nevyzpytatelných dešťů a plískanic. Takže zatímco se můžete probouzet do příjemného svitu podzimního sluníčka, o desítky minut později už pospícháte do práce za bičování deště a vichru do obličeje a hlavou vám běží: „Zavřel jsem okno? Nezavřel jsem okno?“ Tyto myšlenky však můžete zcela opustit, pokud vaše okna chrání screenové rolety Minirol.

„Screeny vašemu domovu nemusí sloužit pouze jako tradiční stínící prvek. Látka screenové rolety je totiž složena ze skelných, či polyesterových vláken potažených vrstvou PVC a tato skladba materiálů je velmi odolná proti výkyvům teplot a povětrnostním podmínkám. Dokonce varianta Zipscreen, která má svoji tkaninu uzamknutou ve vodících lištách, což zvyšuje její povětrnostní stabilitu, dokáže v zataženém stavu při přeháňkách zabránit průniku deště do interiéru při otevřeném okně,“glosuje pan Radek Havelka, obchodní ředitel za značku Minirol příjemnou vlastnost screenové clony.  

Při výběru stínících okenních prvků tedy vždy zvažte všechny jejich funkční možnosti – mohou totiž nabízet mnohem víc, než je zvykem.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky