TNBiz (TN.cz)
Z domova  |  07.07.2016 10:19:32

Babiš vytrolil sám sebe. Bitvu s Chovancem na FB úplně projel


Lidé na sociálních sítích se baví přestřelkou, kterou na Facebooku vyvolal ministr financí Andrej Babiš. Jeho noviny MF Dnes otiskly v pondělí fotografii z filmového festivalu v Karlových Varech, na které je policejní prezident Tomáš Tuhý. Společnost mu dělá Miloš Růžička, poradce ministra vnitra Chovance a zároveň spolumajitel PR agentury Bison & Rose.

Právě vazbu mezi Chovancem a Růžičkou ministr Babiš napadá. V jeho očích je Miloš Růžička kontroverzní osobou a na jeho vztahu s Chovancem od vypuknutí policejní války nenechá Babiš nit suchou. Teď ale hodně přestřelil a úder se mu vrátil plnou silou.

Andrej Babiš se zřejmě na dovolené nudil, a tak si na svém profilu na FB opět rýpnul do Chovance a Tuhého. Zveřejnil výstřižek z MF Dnes, čtenáře vyzval ke komentářům a zároveň je uvedl patřičně do (svého) kontextu:

 

Andrej Babiš

Super fotka. Koukněte vpravo. Kdybyste ho neznali, rád představím. Tajemný pan Miloš Růžička z "Bizonů", jak se říká PR agentuře Bison & Rose, a ten druhý je pan policejní prezident Tomáš Tuhý. Odkud se znají? Že by z práce? A o čem si asi kluci povídají? Napište mi do komentářů, jsem teď na dovolené, takže si rád počtu.

Jenže Babiš se se zlou potázal. Včera večer mu stejnou cestou přes FB přišel nemilý dárek přímo od agentury Bison & Rose. Babišovi napsal další muž "od Bizonů", Vladimír Bystrov:

 

Vladimír Bystrov

Milý pane Babiši, kolega Růžička není na Facebooku, tak Vám mým prostřednictvím posílá nějaké fotky do alba, až zas budete vzpomínat. Byly pořízeny taky při práci. Otisknete nám je ve Vašich novinách stejně jako ty nahoře? Vaši fanoušci mohou hádat, o čem si asi povídáte, a napsat Vám to do diskuse, abyste si početl.

 

Lidé na sociálních sítích se teď baví tím, jak dostal prostořeký Babiš na frak. Příspěvek Vladimíra Bystrova "lajkovaly" přes tři stovky lidí. A hned následující příspěvek ilustruje, co si o svedené "bitvě" myslí:

A Babiš se od té doby pod svým příspěvkem raději odmlčel...

 

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688