Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Podnikání  |  19.05.2016 08:19:07REKLAMA

NOVA leasing pomáhá podnikatelům – dobrá rada od profesionálů může zachránit vaše podnikání!

Každého podnikatele jednou může potkat situace, která se jeví jako neřešitelná. V takovém případě je dobré mít otevřenou hlavu a nechat si poradit.

Nikdo z nás nemůže vědět všechno. A to platí i při podnikání. Je tedy zcela pochopitelné, že majitel firmy 100% nerozumí všem krokům, postupům a metodám, zvláště pak, když přijde nějaký problém. Proto si najímá pracovníky, specialisty, managery a tak podobně. Jednoduše každý článek firmy se věnuje určitému oboru, kterému rozumí nejlépe. Gigantické společnosti mají specialisty opravdu pro každé odvětví podniku, specalisty na výrobu, finance, řízení společnosti.

Ale co ty menší firmy? Ty si často nemohou dovolit komplexní a rozvětvený tým edukovaných odborníků. A ve chvíli, kdy se v podniku objeví nějaký problém, často si majitel podniku bere řešení zcela na svá bedra. A pak se z malého problému může stát větší, jelikož se nezvolí vhodné řešení. Proto je dobré obrátit se na experty a nechat si poradit.

NOVA leasing nabízí konzultace pro podnikatele, kteří se ocitli v problému i pro ty, kteří mu chtějí předejít

Společnost NOVA leasing má dlouholeté zkušenosti s řešením finančních problémů nejrůznějšího druhu. Svým klientům poskytuje odbornou pomoc, která funguje na třech základních pilířích. Tím prvním je vyslechnutí klienta a jeho potřeb, navrhnutí toho nejlepšího řešení a tím třetím je poskytnutí požadovaných financí, které je společnost schopna zajistit efektivně a rychle.

Odborná konzultace je stěžejní částí, která je pro podnikatele velmi přínosná. Nově společnost NOVA leasing nabízí consulting jako samostastný produkt, v rámci kterého je schopna provést například kontrolu vašich obchodních partnerů. Zjistí pro vás, jak si stojí vaši obchodní partneři vztahově, zkontrolují všechny ekonomické faktory, scoring, ověření bonity atd.


Nabízené konzultace však nestojí jen na kontrole. Nevíte si rady s nějakým problémem? Chcete předejít krizi? Neustále školení specialisté z NOVA leasingu jsou vám schopni poradit v nejrůznějších problémových situacích vašeho podnikání. Proto se na ně neváhejte kdykoliv obrátit, dobrá a odborná rada ohledně podnikání totiž může zachránit celé vaše podnikání.










?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688