Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Akcie v ČR  |  11.04.2016 15:38:43

ČEZ zlevňuje energie. Zákazníci ušetří až pětinu za elektřinu a desetinu za plyn


Skupina ČEZ přichází na jaře s výraznými slevami u obou hlavních komodit. V případě elektřiny startuje zcela nová produktová řada ČEZ ELE S ODMĚNOU, která je o pětinu levnější než základní ceník. U plynu zlevňuje Skupina ČEZ o 10 procent základní produkt ČEZ COMFORT.

  

„Nabídkou ČEZ ELE S ODMĚNOU odměňujeme naše zákazníky za jejich loajalitu a věrnost. Chceme také naše produktové portfolio doplnit o možnost tříleté fixace u elektřiny, která v něm dosud chyběla,“ říká člen představenstva ČEZ a ředitel divize obchod Pavel Cyrani.

  

Současné nízké ceny elektřiny na burze tak zákazníci ČEZ promění v dlouhodobou jistotu nízkých cen i na vlastních účtech za elektřinu. Dvacetiprocentní slevu na silové elektřině mohou získat díky dlouhodobému partnerství – při uzavření smlouvy na tři roky. Podobně jako v případě oblíbené nabídky plyn ČEZ S ODMĚNOU Skupina ČEZ garantuje, že cena pro zákazníky produktu ČEZ ELE S ODMĚNOU nebude po tři roky stoupat. Navíc, pokud dojde ke snížení ceny základního produktu ČEZ COMFORT pod úroveň ČEZ ELE S ODMĚNOU, klesne odpovídajícím způsobem i cena elektřiny ČEZ ELE S ODMĚNOU. Cena tak může pouze klesat. Po třech letech je navíc možné smlouvu prodloužit o další tři roky.

  

Zájemci z řad nových i stávajících zákazníků mohou o novou produktovou řadu žádat od 1. dubna 2016. A tím slevy na elektřině nekončí. „Nižší ceny nabídneme i těm, kteří se nechtějí vázat na tři roky. V případě dvouleté fixace, tedy u produktu ČEZ GARANT PLUS, zlevňujeme silovou elektřinu o 15 procent oproti našemu základnímu produktu, a to automaticky pro všechny zákazníky,“ uvádí Dávid Hajmán, generální ředitel ČEZ Prodej a ředitel útvaru strategie Skupiny ČEZ. Sleva v případě ČEZ GARANT PLUS se tak od 1. května 2016 navyšuje z dosavadních 10 na 15 procent.

  

Skupina ČEZ přichází s výraznou slevou také v případě plynu. U svého základního produktu ČEZ COMFORT zlevňuje od 1. května 2016 cenu komodity o 10 procent. „Dodržujeme tak náš závazek, že budeme vždy levnější než dominantní hráči na daných distribučních územích,“ vysvětluje Dávid Hajmán. Konkrétně tak u základního ceníku Skupina ČEZ i nadále garantuje, že cena produktu bude během prvních dvanácti měsíců od uzavření smlouvy o pět procent nižší než u základních produktů RWE, Pražské plynárenské a E.ON. Po uběhnutí této doby pak zaručuje v porovnání se stejnými firmami cenu nižší o jedno procento.

  

ČEZ navíc již v únoru vylepšil nabídku tříleté fixace u plynu ČEZ S ODMĚNOU, která nově každý rok znamená desetiprocentní slevu oproti hlavnímu produktu dominantního dodavatele na konkrétním distribučním území. I v případě dvouleté fixace ČEZ SE ZÁRUKOU nadále platí závazek šestiprocentní obdobné slevy.

  

Například zákazník využívající plyn k vaření a ohřevu vody v bytě s odběrem 3,5 MWh ušetří ročně v rámci plošného zlevnění 417 , při současném využití produktu ČEZ S ODMĚNOU pak dalších 325 . Celková roční úspora může tedy činit 742 .

 

Zákazník využívající plyn na vaření, ohřev vody a topení v rodinném domě s ročním odběrem 22 MWh ušetří ročně v rámci plošného zlevnění 2 620 , při současném využití produktu ČEZ S ODMĚNOU pak dalších 2 054 . Celková roční úspora může tedy činit 4 674 .

 

Zákazník využívající plyn ve velkém množství na topení a ohřev vody ve vícegeneračním rodinném domě nebo provozovně s ročním odběrem 62 MWh ušetří ročně v rámci plošného zlevnění 7 383 , při současném využití tarifu ČEZ S ODMĚNOU pak dalších 5 872 . Celková roční úspora může tedy činit 13 255 .

  

Všichni zákazníci, kteří od Skupiny ČEZ odebírají elektřinu nebo plyn, si mohou sjednat také MOBIL OD ČEZ a posílat SMS všem ostatním zákazníkům MOBIL OD ČEZ zcela zdarma. Stejnou výhodu mohou navíc nabídnout až třem svým známým, kteří MOBIL OD ČEZ mají, ale energie od ČEZ neodebírají.

  

ČEZ vychází vstříc zákazníkům i dalšími kroky. V letošním roce plánuje zmodernizovat a přestěhovat svá zákaznická centra tak, aby byla lépe dostupná. Nová zákaznická centra budou v moderním designu, s rychloodbavovacími přepážkami pro jednoduché požadavky. První nové centrum slouží zákazníkům v Děčíně od 1. března.

 

 

  

Roman Gazdík, mluvčí ČEZ

 
11.04. 22:00  zlevnění (Founak)
11.04. 18:43  Moderní zákaznické centrum? (delegát XVII. sjezdu KSČ)
11.04. 17:05  Moderní zákaznické centrum? (Úvěrář)
04.04. 20:14  zlevnění (Founak)

Poslední zprávy z rubriky Akcie v ČR:

Pá 16:50  Týden na akciových trzích: Ztrátový týden, S&P500 testuje hranici 5 tis. bodů -... Investiční bankovnictví (Komerční banka)
Čt 17:45  Růst cen akcií a cena za riziko Patria (Patria Finance)
Čt 16:44  Akciové trhy: Evropské trhy většinou rostly - Komentář Investiční bankovnictví (Komerční banka)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688