ZUNOBANK (ZUNOBANK)
Prezentace  |  02.02.2016 16:14:56, aktualizováno 16:44:11

Účet Plus a Online Půjčka od Zuno oceněny v soutěži Finanční produkt roku

Praha, 2. února 2016 -

Zuno získalo v soutěži „Finanční produkt roku 2015“ 2. místo za Účet Plus v kategorii Běžných účtů a 3. místo za Online Půjčku v kategorii Neúčelových bankovních spotřebitelských úvěrů.

Účet Plus i Online Půjčka od Zuno jsou u klientů velmi oblíbené a žádané produkty, které dlouhodobě získávají přední místa v soutěžích a hlasováních.

Účet Plus od Zuno, který můžou mít klienti zdarma, nabízí například výběry nad 1000 Kč ze všech bankomatů v ČR i po celém světě zdarma. Stačí zaplatit kartou víc než 3000 korun měsíčně. Klienti s Účtem Plus můžou mít na spoření jednu z nejvyšších úrokových sazeb na trhu, a to 1,5 %.

Online Půjčku od Zuno jde vyřídit elektronicky, tedy rychle a jednoduše. Úroková sazba začíná na 6,9 % ročně. Stačí, když žadatel vyfotí potřebné dokumenty aplikací, kterou si bezplatně stáhne třeba na mobilní telefon či tablet. Ty pak odešle, a pokud je v rámci posouzení vše v pořádku, může mít žadatel peníze na rychle na účtu. Zájemci o půjčku tak prakticky odpadá jakékoliv papírování.

Online Půjčka je bez poplatků a bez ručitele. Peníze z této půjčky může klient využít na cokoliv. Vypůjčit si může až půl milionu korun.

Hodnotitelem Finančního produktu roku je analytická společnost Scott & Rose. Hodnocení vychází z průběžných výsledků online žebříčků nejlepších finančních produktů, které tvoří obsah portálu Finparády.cz.

   


 Banka Zuno zahájila svou činnost v roce 2010 na Slovensku, po kterém následovala v polovině roku 2011 Česká republika. Patří mezi vůbec první online banky působící v regionu střední a východní Evropy. Služby banky Zuno jsou dostupné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu prostřednictvím chytrých telefonů s operačními systémy iOS, Android nebo Windows Phone, nebo přes kontaktní centrum. Zuno se ze start-up společnosti stala bankou střední velikosti nabízející široké produktové portfolio (běžný účet s debetní kartou, spořicí účet, online půjčka, refinancování, kreditní karta nebo kontokorent).

Další informace o českém zastoupení Zuno Bank AG naleznete na zuno.cz

Logo ZUNOOnline banka Zuno zahájila svou činnost v roce 2010 na Slovensku, po kterém následovala v polovině roku 2011 Česká republika. Patří mezi vůbec první online banky působící v regionu střední a východní Evropy. Jako jediná banka v Česku ani na Slovensku nedisponuje žádnými fyzickými pobočkami, funguje pouze online. Během 3 let se ze start-up společnosti stala online banka s 200 000 klienty nabízející široké produktové portfolio (běžný účet s debetní kartou, spořicí účet, online půjčka a refinancování, kreditní karta nebo kontokorent). Nekonveční značka zaměřená na jednoduchost dle motta Less bank, more life. Další informace o českém zastoupení Zuno Bank AG naleznete na zuno.cz nebo .

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688