Zájem o služby pro domácnost roste. Co nás láká nejvíce?

cbZtu.jpgPřestože stále platí, že jsme národ kutilů, čím dál více času trávíme v zaměstnání a na ty opravdu příjemné a důležité chvíle nám ubývají síly. Pro mnoho lidí je výborným řešením povolání profesionálů, kteří zdlouhavé nebo otravné činnosti udělají za nás.

Hlídání dětí nebo domácích mazlíčků už patří téměř ke standardním službám nejméně v každém větším městě. Nabídka je proto široká a dostat za své peníze kvalitní službu není problém. Co ale šikovní řemeslníci nebo poctivě odvedený úklid domácnosti? Právě o to máme stále větší zájem. Ti, kdo se úklidu věnují profesionálně navíc, tyto práce zvládnou rychleji a vědí, jak si co nejefektivněji poradit s různými skvrnami či povrchy.

Kdo si může pravidelný úklid dovolit?  

Přenechat starost o úklid není výsadou bohatých. Podle průzkumů je dosažitelný pro domácnosti s měsíčním příjmem 40 000 korun v Praze a alespoň 30 000 korun v dalších částech republiky s tím, že hodina úklidu se pohybuje okolo 140 korun a úklid standardního bytu trvá v průměru 4 hodiny.

       
O LidskéSíle.cz 
LidskáSíla.cz je český online start-up v jehož čele jsou zakladatelé Robert Vojáček (působil v Liftago) s přítelkyní Michaelou Somolovou a Šimon Podlipský. Tato platforma důvěry se zatím orientuje na úklid domácností, ale v budoucnu se chce zaměřit na poskytování dalších služeb v domácnosti, například péči o seniory. Objednat si domácí hospodyni lze na pár kliknutí. Dámy na úklid jsou školené a dobře placené. Aktuálně firma zaměřená na propojení dam na úklid se zákazníky roste a nabírá nové pracovníky. Do dvou let chce start-up zaštiťovat až 2000 důvěryhodných profesionálů ve službách po celé ČR.

Více informací na:
https://lidskasila.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry